"Aksa'ya olan ahdimize bağlıyız"

Salah: "Kuruluşlar, tehditlerin bizlerle Mescidi Aksa'nın arasını ayıracağını zannetmektedirler. Bizi Mescidi Aksa'dan uzaklaştıran ve tavizler vermemizi bekleyen İsrail'in mahkemelerine şimdiye kadar dedik ve demeye de devam ediyoruz: Zindanlara merhaba... Mescidi Aksa'ya olan ahdimize bağlı kalacağız"

20-05-2008


1948 yılında işgal edilen Filistin topraklarındaki İslâmi Direniş Hareketi'nin lideri Raid Salah, tutuklanmasına da sebep olsa Mescidi Aksa'ya olan ahdine bağlı kalacağını söyledi. 
  
Salah, dün Babu el-Mağaribe kapısındaki eylemlerinden ötürü arkadaşları ile beraber siyonistlerin mahkemesinde yargılanmıştı. Mahkeme tarafından yapılan tehditlere değinen Salah "Kuruluşlar, tehditlerin bizlerle Mescidi Aksa'nın arasını ayıracağını zannetmektedirler. Bizi Mescidi Aksa'dan uzaklaştıran ve tavizler vermemizi bekleyen İsrail'in mahkemelerine şimdiye kadar dedik ve demeye de devam ediyoruz: Zindanlara merhaba... Mescidi Aksa'ya olan ahdimize bağlı kalacağız" dedi. Salah ve arkadaşları, polise saldırdıkları gerekçesi ile siyonist mahkemece yargılanmaktaydı. (Vakit)

Etiketler : #Aksa'ya   #olan   #ahdimize   #bağlıyız   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN