"Allah'ın izniyle İslam devletine izin vermeyeceğiz"

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, ‘Paralel Yapıyı’ eleştirirken, “Türkiye’de bir şeriat devleti kurulması gibi bir tehlikeyle karşı karşıyayız.” şeklindeki sözleriyle bilinç altındaki şeriat düşmanlığını gözler önüne serdi.

16-12-2015


Nazilli Manşet Gazetesi muhabiri Veysel Karahan’ın haberine göre, Aydın’ın Kuyucak ilçesinde yeni seçilen İlçe Yönetim Kurulunu ziyaret eden Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, “Parelel Yapıyı” eleştirirken İslami değerlere karşı Kemalist zihniyetin argümanlarını kullanması tepki çekti.

‘Şeriat Devleti Tehlikesiyle Karşı Karşıyayız’

Seçim zamanları ellerinde Kuran-ı Kerim ile halktan oy isteyen AK Parti’nin milletvekili bu çıkışı ile adeta gerçek niyetlerini ortaya dökmüş oldu. Konuşmasında daha önce Kemalist zihniyetin halkın üzerindeki vesayetini sürdürmek için kullandığı “Şeriat devletini kuracaklar” şeklinde bayat argümanı kullanan Kılınç, “Şimdi Cumhurbaşkanımız olsun, Başbakanımız olsun her platformda bunu dile getiriyorlar. Biz hadiseyi gördükçe, sistemin içine girdikçe ülkenin nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu çok iyi görmeye başladık. ‘Sadece Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın yargılanmak istenmesi değil, Türkiye’de ki tüm sistemin ele geçirilip Türkiye’de bir şeriat devleti kurulması gibi bir tehlikeyle karşı karşıyayız.’ 


Etiketler : #Allah'ın   #izniyle   #İslam   #devletine   #izin   #vermeyeceğiz    
YORUMLAR
  • Vedat Demiralay   18-12-2015 11:17

    Yok yok bunlar iyi müslümanlar! sadece takiye yapıyorlar! Adamlar canhıraş mücadele veriyorlar bizde tutmuş eleştiriyoruz!tabi oturduk yerden eleştirmek kolay! ne bedeller ödeniyor biliyormuyuz?! tekfircimiyiz neyiz,hafiftende mazoşistlik var! ne yani bunlar geleceğine chp veya muadili zalimlermi bizi yönetsin?!!!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN