"Hayvan keser gibi insan katlediliyor"

Suriye Müslüman Kardeşler resmî sözcüsü Züheyr Salim; "2012 yılında Suriye'de Esed yönetimi 'mezbahada hayvan keser' gibi insan katletmeye devam ediyor"

20-02-2012


Suriye'de Esed yönetiminin 'mezbahada hayvan keser gibi insan katletmeye devam ettiğini' söyleyen Suriye Müslüman Kardeşler resmî sözcüsü Züheyr Salim, Esed rejiminin yaptıklarını sadece izlemekle yetinen herkesin bu suça ortak olduğunu söyledi.

Esed'in yaptığı katliamları dünyanın sadece seyrettiğini belirten Suriye Müslüman Kardeşler resmî sözcüsü Züheyr Salim, Arap Birliği ve Batılı ülkelerin bu suça ortak olduğunu söyledi. Şimdiye kadar hiçbir ülke ve kuruluşun Suriye'ye yardım etmediğine ve edeceğini de açıklamadığına dikkat çeken Salim, tepkisini şöyle dile getirdi: "Esed, ABD ve NATO'nun Suriye'ye müdahale etmeyeceğinden emin olmasaydı, halkına bu kadar ağır zulüm yapamazdı. Bu yüzden, mezbahada hayvan keser gibi insan katletmeye devam ediyor." 

Salim, "Beşşar Esed, ABD ve NATO'nun Suriye'ye müdahale etmeyeceğinden emin olmasaydı, halkına bu kadar ağır zulüm yapamazdı. Esed, hiçbir ülkenin Suriye'ye müdahale edemeyeceğini bildiği için bu kadar acımasızca insanları öldürüyor. Ne ABD, ne NATO ne de başka bir ülkenin Suriye'ye gireceği yok..." ifadelerini kullandı. 

(Kaynak: Zaman)

Etiketler : #Hayvan   #keser   #gibi   #insan   #katlediliyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN