"Hz. Muhammed'siz bir İslâm istiyorlar"

Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu: İslâm'ı senkretik bir din haline getirmenin ilk yolu peygambersiz hale getirmektir. Bunun için İbrahim'i dinler diyelim diye bir akım var. Bu akımda yeni değil kökenleri Endülüs'e gider. 1929'a gider. Kelime-i Şehadet'in Muhammed'ur Resulullah kısmını söylemeyelim diyenler var. Burada hedef doğrudan doğruyu Hazreti Peygamberimizdir. Çünkü O'nu İslam'dan kopardığınızda İslam'ın diğer tarafını kolay kopartırsınız.

18-12-2012


Batılı güç odaklarının "Muhammed'siz İslâm" projesini gündeme getirdiğinin altını çizen Kurtoğlu, ABD başkanlarının ilginç bir ortak özelliğini de açıkladı. Kurtoğlu, siyonist museviliğin dünya hakimiyeti projesinin adım adım işlediğini söyledi.

Hıristiyanlık ve Yahudilik tam anlamıyla Mısır paganizmi ve Roma paganizminin de karışımıyla senkretik, bağdaştırılmış bir din. Bu iki dinin önderlerinin hiçbirinin mezarları belli değil. Ama İslam'ın Peygamberinin ve önderlerinin mezarı belli. İslâm'ı senkretik bir din haline getirmenin ilk yolu peygambersiz hale getirmektir. Bunun için İbrahim'i dinler diyelim diye bir akım var. Bu akımda yeni değil kökenleri Endülüs'e gider. 1929'a gider. Kelime-i Şehadet'in Muhammed'ur Resulullah kısmını söylemeyelim diyenler var. Burada hedef doğrudan doğruyu Hazreti Peygamberimizdir. Çünkü O'nu İslam'dan kopardığınızda İslam'ın diğer tarafını kolay kopartırsınız. İslam toplumlarında müthiş bir Peygamber sevgisi vardır.



KÜRESEL OLİGARŞİYE HAFTALIK 1 MİLYAR TL FAİZ ÖDÜYORUZ

2012'nin sonuna gelirken resmi rakamlarda yüzde 10 dolaylarında dolaşan bir işsizlik var ki bu işsizlik en az iki katı. Bir taraftan hane halkının borcu tarihinde hiç olmadığı kadar 260 milyar TL'yi geçmiş. Bu daha bir ay içinde maaşını alamadığı için 1.3 milyon kredi borcu temerrüde düştü vatandaş ödeyemedi. Öte yandan ihracatımız ithalata bağlı. İç ve dış borç 625 milyar dolar. Ticaret açığı 100 milyar dolar civarında. Cari açık 60 milyar dolar civarında. Düğün değil bayram değil. Ha bire Türkiye'yi poh pohluyorlar. Sıcak para daha çok gelecek. Forex döviz piyasalarında Türkiye dünyanın en kârlı ülkelerinde biridir. Türkiye kürsel finans oligarşisine haftalık 1 milyar TL faiz ödüyor. Şu an da Türk bankacılık sisteminin yüzde 72'si yabancıların elinde. Sigortacılık sisteminin yüzde 90'ı yabancıların elinde. İhracatın yüzde 55'i yabancıların elinde. İthalatın yüzde 60'ı yabancıların elinde. Onun için Türkiye'yi daha büyük bir sıkıntı bekliyor.

(Haber: Gökçen Göksal / Milli Gazete)

Etiketler : #Hz.   #Muhammed'siz   #bir   #İslâm   #istiyorlar   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN