"İbadet kısmı"na zulüm, ne kadar daha sürecek?

İktidarla girdiği nüfuz çatışması ve meşum 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ olarak ifade edilmeye başlanan Fethullahçı yapılanmayla mücadelede maalesef olan bizzat iktidarca da "ibadet kısmı" olarak nitelenen garibanlara oluyor. Son olarak Yunanistan'a iltica etmek için Ege'ye açılan bir grup insanın içinde bulunduğu teknenin batması sonucu 5 çocuk ve ana-kız 2 kadın hayatını kaybetti.

03-10-2019


İslam ve Hayat
 
İktidarla girdiği nüfuz çatışması ve meşum 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ olarak ifade edilmeye başlanan Fethullahçı yapılanmayla mücadelede maalesef olan bizzat iktidarca da "ibadet kısmı" olarak nitelenen garibanlara oluyor.
 
Son olarak Yunanistan'a iltica etmek için Ege'ye açılan bir grup insanın içinde bulunduğu teknenin batması sonucu 5 çocuk ve ana-kız 2 kadın hayatını kaybetti.
 
Konuyla ilgili Eoronews'te yer alan habere göre, beşi çocuk ikisi kadın 7 Türkiye vatandaşı, Yunanistan'ın Koyun Adası'na ulaşmaya çalışırken teknenin batması sonucunda boğularak hayatını kaybetti. Yunanistan Sahil Güvenliği batan tekneden 12 kişiyi kurtardı.
 
Türkiye'ye 8 kilometre uzaklıkta bulunan Koyun Adası (Oinousses) yakınlarında 18 göçmeni taşıyan bir tekne battı. Yunan sahil güvenlik birimleri, arama-kurtarma çalışmaları sonucunda 5 çocuk ile 2 kadın cesedine ulaştı. Ekipler 4’ü çocuk, 3’ü kadın 12 kişiyi kurtardı.
 
Kurtarılanların botta 18 kişi bulunduğunu ifade etmesi üzerine kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
 
Hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: Kevser Sezer (58), Meltem Zenbil (40), M. Said Zenbil (12), İbrahim Işık (3), Mustafa Kara (6), Gülsüm Kara(8), Mahir Işık (4 aylık)

Etiketler : #İbadet   #kısmına   #zulüm   #   #ne   #kadar   #daha   #sürecek?   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN