"İsrail soykırımda Nazileri geçti"

Küresel Filistin Sivil Dayanışma Konferansı’nda konuşan Raid Salah, İsrail’in Filistin’de bugüne kadar onlarca Nazi soykırımı gerçekleştirdiğini belirtti.

23-05-2009


Küresel Filistin Sivil Dayanışma Konferansı’nda konuşan 1948 Toprakları İslami Hareketi Başkanı Şeyh Raid Salah, Siyonizm ve İsrail ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Salah, İsrail’in Filistin’de bugüne kadar onlarca Nazi soykırımı gerçekleştirdiğini belirtti.

Hayatını Mescid-i Aksa ve Kudüs’ün korumasına adayan Raid Salah, Kudüs’te yaşıyor. Salah, işgal karşıtı açıklamaları sebebiyle İsrail tarafından sürekli gözaltına alınıyor.

Filistin Konferansı için İstanbul’a gelen Raid Salah konuşmasında şunları söyledi:

“Siyonizm halkı tehdit etmektedir. Bir yandan Nazi soykırımı karşısında bütün dünyanın Yahudilerin yanında olmasını istiyorlar ama diğer taraftan Filistin halkına aynı soykırımı kendileri yapıyor.

Siyonistler, bugün hiç bir kanuna bağlılık göstermiyor. Gazze’de akıtılan kanlar nereye gitti. İsrail bugüne kadar yarım milyon insanı öldürdü. Son Gazze saldırısında kadın, çocuk, yaşlı demeden bir ay içerisinde 1312 insanı öldürdüler. Bunların 413’ü çocuktu. İsrail gene bir ay içerisinde 5340 kişiyi yaraladı. İsrail hala katliamlarına devam ediyor.  Siyonistler 20 bin Filistinlinin evini yıktı.

İşte bu Siyonizmin gerçek yüzüdür. Siyonizm Nazizmin ta kendisidir. İsrail 100’den fazla Nazi soykırımı gerçekleştirdi Filistin’de. Filistin halkı bugün dağlar kadar büyük sorunlarla uğraşmaktadır. Filistin halkı dik duruşunu devam ettirmektedir. Filistin halkı zulme karşı direnme noktasında başarıya ulaşmıştır. Çünkü yenilgi zamanında zafere ulaşmayı başarmışlardır.

Tüm Müslüman ülkelerin İsrail ile ilişkilerini kesmelerini istiyorum. İsrail ile ilişkiler kesilmediği sürece Filistin gerçek anlamda özgürlüğünü sağlayamaz."

(Kaynak: Filistin Haber)

 

Etiketler : #İsrail   #soykırımda   #Nazileri   #geçti   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN