"Kavram Dersleri" Çarşamba günü başlıyor

Kur'an Nesli Kültür Merkezi, yazar Ahmed Kalkan'ın katılımıyla periyodik "Kavram Dersleri" programını inşaallah bu Çarşamba başlatıyor. Tüm kardeşlerimizi ailecek dersimize bekliyoruz.

30-08-2010


İslam ve Hayat

Kur'an Nesli Kültür Merkezi, yazar Ahmed Kalkan'ın katılımıyla periyodik "Kavram Dersleri" programını inşaallah bu Çarşamba başlatıyor. 

1 Eylül Çarşamba (22 Ramazan) günü Ahmed Kalkan'ın da katılımıyla dernek merkezinde verilecek iftarın ardından saat 21.00'da ilk ders gerçekleştirilecek.

İftarımıza ve derse tüm kardeşlerimizi bekliyoruz.

Kur'an Nesli Kültür Merkezi:

Kazım Karabekir Cd. Yeşilbağ Sk. No: 13 / A Şirinevler - Bahçelievler / İSTANBUL

İrtibat Tel: 0212 503 80 86

Etiketler : #Kavram   #Dersleri   #Çarşamba   #günü başlıyor   
YORUMLAR
  • yusuf   30-08-2010 15:24

    yıllardır ahmet hocanın kavramlarla ilgili çalışması taktirle karşılandığı gibi eleştirel bakan kesim yokta değil.önemli olan biz müslümanları kavramla ilgili çalışmalar yaparken,kavramların içini boşaltmadan,insaflı vicdanımızla hareket etmemiz gerekir.çünkü bugün okadar kavramla ilgili çalışmalar varki şöyle biraz islami çalışma sürdüren çevreye bakın kavramlar nasıl hunharca içi boşaltılıp kendi düşünce gurupların arzu edeceği anlamlar nasıl yükleniyor.bu konuda insaflı olmamız gerekir.kavramla ilgili islam ve hayat sitesini takip eden kardeşlerimize önereceğim bir çalışma var,ekin yayınların bu son günlerde çıkan yolumuzu aydınlatan kurani kavramlar çalışmasını tavsiye ederim.bu konuda haksöz sitesinde reklamına ulaşabilirler.vessalam

  • Nureddin Zengi - Kütahya'lı   30-08-2010 15:20

    Rabbim bereketler ve hayırlar nasip etsin. Ahmed Kalkan hocamızın Kavram Tefsirini de zaten dört gözle bekliyoruz! İki günümüz birbirine denk olmayacak ve her gün kulluk yolunda azami süratle yol alacak Tevhidî bir kimlik mücadelesi içinde olmak dileğiyle...

  • zülküf arslan   30-08-2010 15:19

    orda olacam inşaallah. rabbim hayırlı kılsın ve katkısı olan bütün müslüman kardeşlerimdende Allah razı olsun...

  • mehmet maksut   30-08-2010 15:18

    hayırlı olsun inşallah. Allah çalışmalarınızı bereketlendirsin...emegi gecen tüm kardeşlerime teşekkürler eder oradan çıkan bilgilerin sitede bizimle paylaşılmasını canu gönülden dilerim...Ahmet hocamızda mümkün mertebe istifade etmemiz bizlere bir çok yarar saglayacaktır. Rabbim kendisinin ömrünü ve çalışmalarını bereketlendirsin. şimdiden bu çalışmanın sizlere ve bizlere faydalı olmasını diler selam ve saygılarımı sunarım.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN