"Malum General"le aralarından su sızmıyormuş!

İsrail İşgal Güçleri Genelkurmay Başkanı Gabi Aşkenazi, TC Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ ile temas halinde olduklarını söyledi.

07-07-2010


İslam ve Hayat

İsrail parlamentosunda kapalı bir oturumda milletvekillerine bilgi veren İsrail İşgal Güçleri Genelkurmay Başkanı Gabi Aşkenazi, Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara'ya yapılan müdahaleden bu yana T.C. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile kişisel temas halinde bulunduğunu ifade etti. İşgnal Güçleri  Genelkurmay Başkanı'nın İsrail Meclisi'nde bilgi verdiği milletvekillerinden birine dayandırılan habere göre, Aşkenazi'nin Türkiye'nin NATO üyesi olmasından ötürü siyasi yöneliminin değişeceğine ihtimal vermediğini kaydetti.

Orgeneral Başbuğ ise THY bürokratını Tanzanya'daki bir resepsiyonda eşi örtülü diye kovdurttuğu iddialarıyla, İskenderun'daki askeri birliğe saldırı öncesi kışlaya PKK mensuplarının yol döşediği haberlerinin gündeme yansıdığı günlerde, bu konulara cevap vermek yerine yine her zamanki gibi yandaş medyası üzerinden psikolojik harp yapmaya devam etti.

Ergenekon davasına müdahale anlamı taşıyan sözleri tepki çeken Orgeneral Başbuğ, bugüne kadar ortaya çıkardığı belgelerle gündem oluşturan ve üstü kapanan olayları açığa çıkaran Taraf gazetesini de "malum gazete" diyerek isim vermeden hedef gösterdi. Taraf ise sürmanşetinden "Malum Genelkurmay" başlığıyla yanıt verdiği Orgeneral Başbuğ'u eleştirdi.

 

Etiketler : #Malum   #Generalle   #aralarından   #su   #sızmıyormuş!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN