"Müslümanların Problemleri" konuşuldu (VİDEO)

Kalem-Der'in her hafta Pazartesi akşamları yatığı Dava derslerine bu hafta ara verilerek, mini bir Panel gerçekleştirildi. Müslümanların güncel problemlerinin gündeme getirildiği mini panelde panelin Koordinasyonluğunu Ahmed Kalkan yaptı. Kütahya'dan Yazar, Çoşkun UZUN, Çorum'dan İlyas Metin, İstanbuldan A. Turgut Ulucak birer konuşma yaptılar.

11-03-2015


Etiketler : #Müslümanların   #Problemleri   #konuşuldu   #(VİDEO)   
YORUMLAR
  • Kemal Songür   14-03-2015 17:48

    Değerli Ahmet Kalkan ağabey, ''devlet İslami bile olsa Alimlerin onlardan/yöneticilerden biri gibi görünmesi peygamberi çizgiye yakışmaz ve alimlerin bundan geri durarak yöneticilere abilik/hocalık yapması gerekir'' diyerek Gazaliden örnekler vermektedir.'' Oysa, Rasulullah başta olmak üzere devlet yönetiminin başında olan rasulleri hatırlatmak isterim. Ayrıca, kastı ''şeyhulislamlık'' önerisi olmasa da adres oraya gitmektedir, devlet İslama göre yönetilecekse eğer neden İslamı en iyi bilenler yönetimde olmasın, ''mesele yararlanma ise'' yönetimdeki alimler diğer farklı konularda ehil olanlardan yararlansın öyle değil mi? Selam ile ve dua ile.

  • o.durgun   11-03-2015 20:43

    Selamun aleykum Maaşşallah güzel insanlar bir araya gelmiş.. Allah hepsinden razı olsun İnşaallah...

  • şahin yetik   11-03-2015 17:50

    ilyas abiyi ekranlarda daha çok görmeliyiz diye düşünüyorum . Bu çalışmaya vesile olan Ahmet hoca ve A. turgut abilere ve dahi coşkun ağabeye teşekkür ediyorum.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN