"Siyonistlerle işbirliği yapanlar, akan kana ortaktır"

"Unutulmamalıdır ki İsrail’le girilecek her türlü işbirliği insanlık suçudur. İşbirliği yapanlar ellerindeki Filistinliler’in kanlarını temizleyemeyeceklerdir!"

27-12-2008


TOKAD Başkanı Umut Uzun, bir basın açıklaması yaparak siyonistlerin Gazze'de başlattığı katliam karşısında herkesi tepkisini ortaya koymaya çağırdı. Hükümet'e de siyomistlerle ilişkilerini derhal kesmesi çağrısında bulunan Uzun, "Unutulmamalıdır ki İsrail’le girilecek her türlü işbirliği insanlık suçudur. İşbirliği yapanlar ellerindeki Filistinliler’in kanlarını temizleyemeyeceklerdir!" uyarısında bulundu.

İşte TOKAD'ın basın açıklamasının tam metni:

"Altı aylık ateşkesin ardından İsrail Gazze’yi kan gölüne çevirdi. Ateşkes zamanında ambargo ile Gazze halkını ölüme mahkûm eden İsrail ateşkesten sonra da füzelerle Gazze halkını yok etmeye çalışıyor.

Artık her şey ortadadır: Katil, işgalci Siyonist rejim bütün insanlığın düşmanı olarak gözü dönmüş bir vampir olduğunu ve asla kana doymayacağını bir kez daha göstermiştir.

Onurlu her insanın, haysiyetini yitirmemiş her yönetimin yapacağı tek şey zalimleri lanetlemek ve onlarla her türlü ilişkiyi bir an önce kesmektir.

Hükümete sesleniyoruz: İsrail’le girdiğiniz bütün ilişkileri hemen, hiçbir şeyi gözetmeksizin kesin! İsrail’e keskin yaptırımlar uygulayın, başka ülkeleri de buna zorlayın. Vicdanınız size nasıl hareket etmeniz gerektiğini söyleyecektir.

Unutulmamalıdır ki İsrail’le girilecek her türlü işbirliği insanlık suçudur. İşbirliği yapanlar ellerindeki Filistinliler’in kanlarını temizleyemeyeceklerdir!"

Umut UZUN
Toplumsal Dayanışma Kültür Eğitim ve Sosyal Araştırmalar Derneği (TOKAD) Başkanı

Etiketler : #Siyonistlerle   #işbirliği   #yapanlar   #   #akan   #kana   #ortaktır   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN