10 Kasım'da Anıtkabir'e AKP seferi

AKP Şişli ve Beşiktaş ilçe başkanlıkları, Atatürk’ün 79'uncu ölüm yıldönümünde Anıtkabir'e seferler düzenliyor. AKP Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde de yaptıkları etkinliklerden biri olan Gülşen konserine halkı davet etmişti.

09-11-2017


İstanbul’da Beşiktaş ve Şişli AKP ilçe başkanlıkları astıkları pankartlarla, 10 Kasım’da Ankara ’ya gitmek isteyenleri Anıtkabir’e taşıyor. AKP İl Başkanlığı, kampanyanın Beşiktaş ve Şişli ilçe teşkilatları tarafından organize edildiğini belirtti.
 
Beşiktaş ilçesinden kalkacak otobüslerin bu gece yarısı Ankara’ya hareket edeceği duyuruldu. Ankara’ya gitmek isteyen çocukların da katılabilmesi için AKP Şişli İlçe Teşkilatı’nın kaldıracağı otobüslerin saat 23.30’da yola çıkacağı açıklandı.
 
Hürriyet’in haberine göre, AKP kararsızların oranının yüzde 32’ye çıktığı ve mevcut partilere mesafeli durdukları saptanınca bir süreden beri ‘yeni dönem stratejileri’ üzerinde çalışıyordu. Parti yönetimi belli başlı konularda ‘dil ve üslup’ uyarılarında bulunuyordu. Parti yönetimi, milletvekillerine mesaj göndererek, “Atatürk’ün şahsını hedef alan tartışmalardan uzak durmaları” konusunda uyarıda bulunmuştu.
Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava
 
 
 
 
 
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da TBMM’deki bir oturumda, “ortak değerimiz” dediği Atatürk’e uzanan her dile karşı hep birlikte ortak tavır alarak tepki verilmesi gerektiğini söylemiş, “Bu, bizim bu ülkenin bir vatandaşı olarak önemli görevimizdir” demişti.
 
GÜLŞEN KONSERİNE DAVET ETMİŞTİ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde de yaptıkları etkinliklerden biri olan Gülşen konserine halkı davet etmişti.
 
Cumhuriyet'in 94'üncü kuruluş yılı nedeniyle yapılacak kutlamalara halkı davet eden AKP Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday, hazırladığı videoda "Cumhuriyet hepimizin diyerek sizleri 29 Ekim'de yapılacak olan Gülşen konserine bekliyorum"ifadeleri yer almıştı.

Etiketler : #10   #Kasım'da   #Anıtkabir'e   #AKP   #seferi   
YORUMLAR
  • seko69   10-11-2017 11:02

    kime anlatıyoruz ki? zaten bu kitleler uyuşturulmuş, biat kültürüne sahip kitleler. hatta daha da ileri giderek münafıklaşan kitleler oldular. iktidar ne yöne giderse bunlarda o yönde istikamet tutuyorlar. onun için bunu çok görmek kendimize ayıp olur. hatta bu olaylar daha başlangıç. yarın Laikliği öne sürerek 28 şubat vari bir süreci bile yaşayabiliriz..

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN