37. Uluslararası İstanbul kitap fuarı kapılarını açıyor

37. Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarının başlamasına çok az bir zaman kaldı. Her sene yaklaşık yarım milyon ziyaretçiye ulaşan fuarda yurt içi ve yurt dışından yazarlar okuyucular ile bir araya geliyor.

08-11-2018


TÜYAP 2018 İstanbul Kitap Fuarı, bu sene de okuyucuları yurt içi ve yurt dışından pek çok yazarlarla buluşturacak. Fuarın bu sene teması ise “Hayatı Edebiyatla Kuşatmak. Onur Yazarı ise Selim İleri. Fuarı ziyaret edenler ayrıca çeşitli sempozyum, panel ve söyleşilere katılıp, ufuklarını genişletme, merak ettikleri bir çok konuda bilgi edinme olanağı bulacaklar.  Girişin öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu fuarın bu seneki giriş bedeli ise 8 TL. İşte 37. Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı ile ilgili tüm detaylı bilgiler...

 

 

1-Fuar ne zaman açılıyor?

Fuar, 10 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da ziyaretçilere açılacak, 18 Kasım 2018 Pazar günü saat 19.00’da sona erecektir.

2-Fuar nerede?

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi - Büyükçekmece / İstanbul'da.

3-Kitap fuarına giriş ücretli mi?

Girişin öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu fuarın giriş bedeli 8 TL’dir. Aynı biletle eş zamanlı düzenlenen ARTİST / İstanbul Sanat Fuarı'nı da ziyaret edebilirsinz.

4-Fuara gelmeden önce dışarıdan bilet satın alabilir miyim?

Fuara yalnızca fuar girişindeki bankolardan satın aldığınız biletlerle giriş yapabilirsiniz. Lütfen dışarıda satılan biletlere itibar etmeyiniz.

5- Fuarda hangi yazarlar etkinlik düzenleyecek?

Fuarın resmi internet sitesinden Etkinlik Takvimi menüsüne tıklayarak fuardaki tüm yazarları görebilirsiniz.

​6- Fuarda imza günleri olacak mı? Hangi yazarlar imza günü düzenleyecek?

Tüm imza günleri fuara katılan yayınevleri tarafından düzenlenmekte. Detaylı bilgi için yine fuarın internet sitesini http://www.istanbulkitapfuari.com/ ziyaret edebilirsiniz.

​7-Fuara nasıl gelebilirim?

Metrobüs ile Beylikdüzü Son Durak'ta indiğinizde fuara kolayca ulaşabilirsiniz. Özel aracınızla gelecekseniz Tem otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılınız. Avcılar istikametine devam edip 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayolu ile 3 km sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşacaksınız.

METROBÜS İLE ULAŞIM

METROBÜS İle Söğütlüçeşme - Beylikdüzü hattını kullanarak fuar alanına ulaşabilirsiniz. Fuar merkezi Beylikdüzü son durakta bulunmaktadır.

ÖZEL ARAÇLA ULAŞIM

Tem otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılınız. Avcılar istikametine devam edip 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayolu ile 3 km sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşacaksınız.

​8- Metrobüs ile geldiğimde hangi durakta inmem gerekiyor?

Beylikdüzü Son Durak'ta inmeniz gerekiyor.

9- Fuardan satın alınan kitaplara indirim yapılıyor mu?

Fuarda yayınevleri farklı indirimler uyguluyor. Fuarda uygulanan indirimler tamamen ilgili yayınevlerinin sorumluluğundadır.

​10- Fuarın ziyaret saatleri nedir?

 Fuar hafta içi günlerde 10.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında açık olacaktır. Fuarın son günü olan 18 Kasım 2018 tarihinde ise 19.00’da kapanacaktır.

Tgrt haber

Etiketler : #37.   #Uluslararası   #İstanbul   #kitap   #fuarı   #kapılarını   #açıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN