ABD başkan adayı Miller: 11 Eylül MOSSAD'ın işi

ABD’nin 2012 yılı başkanlık seçimlerine bağımsız aday olarak girecek olan Miller Merlin, 11 Eylül olayları arkasında İsrail’in MOSSAD servisinin gizli elleri olduğunu belirtti.

02-10-2012


ABD’nin 2012 yılı başkanlık seçimlerine bağımsız aday olarak girecek olan Miller Merlin, 11 Eylül olayları arkasında İsrail’in MOSSAD servisinin gizli elleri olduğunu belirtti. IRNA’ya konuşan Miller, ABD’de Siyonist lobilerin nüfuzuna işaret ederek “ABD’nin şu anki şartlarında, siyonizmin ağır gölgesinden çıkanların zafer kazanma şansı olacak” dedi. 

Başkanlık seçimlerinin göstermelik olduğuna işaret eden Miller “ABD’nin demokrat ve Cumhuriyetçi partileri Siyonistlerin kontrolü altındadır ve Siyonistler, bu partilerin adaylarına para ve medya alanında büyük katkı sağlamaktadır. ABD’de iki partili sistem ve Siyonistlerin bu iki partiye yoğun mali desteği, ABD başkanlık seçimlerinde bağımsız adayların şansının en aza inmesine neden oldu. ABD’de siyasi partilerin yapısında temel reform şart” dedi.

Özellikle seçim yarışlarındaki eşitsizliği eleştiren Miller “ben bağımsız bir aday olarak ve halkın çoğunluğuna katılarak başka ülkelere asker sürülmesi ve savaş çıkartmasına karşıyım. Ülkedeki mali kaynakların savaşa gitmesi yerine iç sorunlarda kullanılmasını istiyorum” dedi.

11 Eylül olaylarına da işaret eden bağımsız aday “bu konuda birçok soru var. Bu olayda aslında Usame Bin Ladin’in bir rolü yok ancak Ladin’i bu olaya katarak bu olayın asıl sorumlularının kim olduğunu unutturmaya çalıştılar. Bence 11 Eylül olaylarının perde arkasında İsrail’in istihbarat servisi var” dedi.
 

(Kaynak: IRNA)

Etiketler : #ABD   #başkan   #adayı   #Miller:   #11   #Eylül   #MOSSAD'ın   #işi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN