Adalet ve Kalkınma Partisi'ne "AKP" yerine "AK Parti" deme kararı aldım! 

Batıl sisteme işletmeci bulma süreçlerine katılmayı bir Müslüman olarak yanlış bulduğumu ifade ettim. Batılın işletmeciliğine talip olan partilere de bu yüzden destek vermem söz konusu değil... Söz konusu partiye mesafe koyalım diye "AKP" derken, iflah olmaz İslam düşmanlarıyla aynı dili konuşma gibi bir duruma düşmüş olmaktan kaçınmak için "Ak Parti" deme kararı aldım.

01-04-2008


Kadıtör yazıyor

Selamların en güzeliyle selamlıyorum sizleri kıymetli okuyucularım.

Yeryüzündeki tüm batıl sistemlere "la" demekle ve onların ortadan kaldırılıp yeryüzünde alemlerin Rabbi yüce Allah'ın hükümlerinin hakim kılınması mücadelesini sürdürmekle yükümlü olan Müslümanların, söz konusu batıl sistemlerin işletmeciliğine soyunmasını asla doğru bulmam. Bu, cahiliyyeden ayrışmaları emrolunan (Bkz. Müzzemmil 73/10) Müslümanların, titizlikle sakınmaları gereken bir tutumdur. Dolayısıyla, bugün hangi niyet ve gayeyle olursa olsun (zira iyi niyet ve gaye, yanlışı meşrulaştırmaz) batıl sistemlerin işletmeciliğine soyunan Müslümanların bu tutumlarını asla doğru bulmuyorum. 

Şu ana kadar mevcut batıl sistemin işletmesini kimin yapacağına dair seçimlerin hiçbirinde oy kullanmadım, elhamdülillah ve bundan sonra da kullanmayı düşünmüyorum. Herkes kendi sistemini nasıl işleteceğini kendisi düşünsün, bizler Müslümanlar olarak kendi işimize bakmalıyız, batıla "la" deyip, Nebevi yolda İslam'ın tertemiz hakimiyeti için çabalamalıyız.

Batıl sisteme işletmeci bulma süreçlerine katılmayı bir Müslüman olarak yanlış bulduğumu ifade ettim. Batılın işletmeciliğine talip olan partilere de bu yüzden destek vermem söz konusu değil.

Tabii ki etten kemikten müteşekkil bir insan olarak, son zamanlarda olduğu gibi sırf yöneticilerinin İslam'la olan bağlarından dolayı bazı partilere yönelik baskılar karşısında tepki duyuyor, bu tür baskılar karşısında duygusal olarak "mazlum"un yanında yer alma ihtiyacı hissediyoruz. Fakat bu durum bizi asla batıl yol ve yöntemleri meşru görmeye ve bu yanlış süreçlere dahil olmaya sevk etmemeli.

İmdi, bu gerekli izahlardan sonra şu kararımı duyurmak istiyorum: Adalet ve Kalkına Partisi'nin kısaltmasını, artık AKP şeklinde değil, AK Parti şeklinde yazma ve söyleme kararı aldım dün akşam itibariyle. Bu kararı almamın sebebini tahmin etmiş olmalısınız: Evet, sırf başörtüsünün o da sadece üniversitelerde serbest olması ile ilgili düzenleme yapmaya çalıştığı için bu parti hakkında laikçi oligarşi tarafından kapatma davası açılması ve başta Doğan medyası olmak üzere cahiliyye medyasında sevinç çığlıkları atılırcasına "AKP hakkındaki kapatma davası kabul edildi" haberlerine tanık olmak. Söz konusu partiye mesafe koyalım diye "AKP" derken, iflah olmaz İslam düşmanlarıyla aynı dili konuşma gibi bir duruma düşmüş olmaktan kaçınmak için aldım bu kararı. 

Benim bu konudaki tek dileğim, Ak Parti (bakın kararımı uygulamaya başladım bile!) yöneticilerinin, asla uyuşamayacakları bu batıl sistemin işletmeciliği iddiasından vaz geçip, batılın kesin ve açık reddi ve İslam'ın açık ve net şahitliğine dayalı Nebevi yola yönelmeleridir. Bizler dosdoğru olmakla emrolunduk ve bu Rabbani ölçüye tabi olup olmamakla imtihan ediliyoruz. Selam, imtihanı başarıyla verip, alemlerin Rabbi'nin huzuruna imanına zulüm bulaştırmadan giden muvahhidleredir...

       

  

  

Etiketler : #Adalet   #ve   #Kalkınma   #Partisi'ne AKP   #yerine AK   #Parti   #deme   #kararı   #aldım!    
YORUMLAR
  • necati türkoğlu   06-06-2008 21:43

    kadıtör kardeşimizinbu yazıdaki görüşüne katılmakla beraber ,katılmadığım tek nokta akp ye ak parti deme kararı akp ne zaman ak laşmışki ak parti deme kararı alıyorsunuz hem batılın işletmeciliğini yapacak hem ak parti olacak burada bir çelişki var ama yorum yazan hektor arkadaşta futursuzca eleştiriyi hakarete vardırarak yapmış eğer islamda samimi ise ayıp etmiş kendisi okuduğunu yanlış anlamış bütün müslüman kardeşlerime saygılarımı sunuyorum allaha emanet olun

  • seda   03-04-2008 15:25

    Kardeş kadıtör beyefendi böyle şeyler yapmayın lütfen ya.Akp veya ak ne farkeder.Onların mazlum olduğunud nerden çıkardınız.hepsinin altında sıfır marka otomobiller,villalar amerikada villalar kızalrı okuyor yedi sülalesine yetecek servetleri var.sıkışınca giderler dertlerinin gerçek islam olduğunu sanmıyorum.Toprağımızı bile sattılar.hep laikler diyor diye yanlış demeyin.vakıflar yasasına bakın.bunlar anlaşmışlar amerika ile avrupa ile .mazlum felan da değiller.hem sürkli kapalılarda laik olur diyo tayyip beyefendi.bizlaikiz diyo.izindeyiz diyo.farkları ne ki.He o kesim onlara değilde islama yapıyo bunları evet dogru.o zamanda islamı savunmak akp ye değil tüm muvahhid müslümanlara düşer.kim ne derse desin.sen öyle deyince onlar gibide olmazsın merak etme.kararda alma içinden geldiği gibi söyle.hepsi aynı onların.

  • hector   03-04-2008 14:18

    evet bir yanlışlık olduğu aşikar , bir önceki paragraftan kaynaklanan bir anlık infial sonucu nebevi yönteme yöneldiler gibi bir algılama çıkmış ortaya. estağfirullah, özür, özür, özür. yalnız bir önceki paragrafa katılmadığımı da söylemiş olayım. bize ne laikçi oligarşinin akp ye ne yaptığından, onlara biz mi dedik bu yollara baş vurun, gelin bu sistemi işletme makamına kurulun diye ? aksine bunlar hiç kimseyi takmadı, seni beni de marjinal olarak nitelediler. onun için akp akp dir, asla ak parti olmaz diye düşünüyorum ben. özür ve salat ile inş.

  • hector   03-04-2008 00:14

    bu kadıtör her kimse tam bir beyinsizmiş, vaaay ahmak vaaayyyyy, nebevi yönteme yönelmiş demek akp, hmmmm, seni beyinsiz seni , senin gibi içimizdeki beyinsizler yüzünden bu hallerdeyiz desene

  • mehmedakgül   01-04-2008 17:50

    Saygı değer kadıtör ve ahmed güven kardeşlerimin yazılarına katılmakla birlikte ,kafama takılan hatta bazen beni derin derin düşündüren bir sorum var Biz müslümanlar özelliklede TC vatandaşı olarak yaşayan biz müslümanlar hiç kimseye oy vermemekle acaba ne kadar doğru bir davranış sergilediğimizi sorguluyormuyuz ,bir zamanlar ayni çegingenlikle geri duran müslümanların acaba şu köşe başlarını kaparak bugün benim baş örtülü bacımın okumasına tahammül edemeyenlere bu gücü sağlamış olmadılarmı. müslüman her yerde aktif olması gerekirken neden siyaset sahnesindeki yerini almasınki bu bir suçmu . elhamdulillah sizlere İSLAMİ kuralları anlatacak yetkiye sahip deyilim ama düşmanın silahı ile silahlanmanın ve düşmanın oyunlarına karşı oyun kurmanın düşmanın kurallarına karşı kural koymanın elbetteki İslamda yeride vardır ve gereğide vardır saygılarımla

  • ahmet güven   01-04-2008 17:02

    Öncelikle İflah olmaz islam düşmanlarıyla aynı dili konuşmamak adına almış olduğunuz bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Yazınızda belirttiğiniz gibi AKP, batıl sistemin işletmesini yapan bir kuruluştur. Türkiye'de müslümanları sistemle barıştırmanın mücadelesini vermektedir. Görünen o ki bu çabası başta kendisine olmak üzere hiç kimseye bir fayda vermemektedir. AKP, milleti barıştırmak istediği sistemin ipiyle asılmak istenmektedir. Sözkonusu parti sadece ulusal sistemin değil, küresel emperyalistlerin de uluslararası planlarına taşeronluk yapmaktadır. Onlarla stratejik müttefik olan bir harekettir. BOP'un da eşbaşkanlığını yürütmektedir. Hasılı Dünyanın bütün büyük müstekbirleriyle oturup anlaşan bir hükümetin, Türkiye'de bir savcının çengeline takılmış olması size de manidar gelmiyor mu? Evet zulüm kimden gelirse gelsin ve kime yapılırsa yapılsın karşısında duracağız. Ama zulme alet olanları, zulme karşı çıkmayanları ve üstü örtülü zulmü de göz ardı etmeyeceğiz. Suyumuza karıştırılan zehiri fark edeceğiz. Umarım bu kararınız Akp'nin (sizin deyiminizle ak partinin) alet olduğu planları görmemizi engellemez. Umarım bizler cambaz düşecek mi, yoksa karşıya mı geçecek diye tartışırken bu zorbalar tahakkümlerini muhkemleştirmezler. TC ile AKP arasında alfebetik farklılığın ötesinde bir fark göremiyorum ben. biri zorbalığı aşikar yapmaktadır, diğeri örtülü. Unutmayın sizin bu kararınızla ne AKP iflah olur, ne de din düşmanları. O yüzden siz hiç kendinizi yormayın. Oy vermeyin, koyverin gitsin...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN