Adnan Oktar: İsrail'i gözümüzden düşürümezler

Aralarında hahamların da bulunduğu bir grup siyonist, Adnan Oktar'dan, Hamas'la İsrail arasındaki esir krizini çözmesini istedi. Oktar ise, yaptığı basın toplantısında, "3-5 kişi İsrail ile aramızı geremedi. Türkiye'de 70 milyon insan var. İsrail'de de milyonlarca insan var. Bunlarda bir gerginlik yok. Toplam 10-15 kişi arasında bir gerginlik var. Yani televizyon dizisi ile bir roman, bir tiyatro İsrail'i bizim gözümüzde düşürmez. Bizim İsrail ile hiçbir gerginliğimiz yok. İsrail'de de Türklüğü aşağılamak gibi bir eylem yok."

20-01-2010


İslam ve Hayat

Hamas'ın Haziran 2006'dan beri esir tuttuğu işgal güçleri askeri Gilad Şalid'in kurtarılması için bir grup siyonist Türkiye'den yardım istedi. Ancak yardımın hükümetten ya da siyasilerinden değil de Adnan Hoca olarak bilenen Milli Değerleri Koruma Vakfı Fahri Başkanı Adnan Oktar'dan istenmesi dikkat çekti. Görüşmeye gelenler arasında işgal altıdaki Filistin topraklarının Negev ve Galile bölgelerinin kalkınmasından sorumlu devlet bakanı yardımcısı ve Likud'un Dürzi milletvekili Eyüp Kara, Yahudi, Dürzi ve Hristiyan din adamları da bulunuyordu. Gruptakilerin söylediklerine göre, Hamas'ın lider kadrosu ve İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad'a Adnan Hoca'nın "naz"ı geçiyor!

Esir tutulan Gilad Şalid konusunda Oktar, "Onun konumundan biz vicdanen rahatsızız. Ama Filistinli kardeşlerimizin İsrail'deki konumundan da rahatsızız" dedi. Görüşme sonrası bir basın toplantısı da yapıldı. Adnan Oktar'ın söyledikleri işgali meşrulaştıran öğeler taşıması açısından son derece sorunluydu. İşte Adnan Oktar'ın medyaya yansıyan sözlerinden dikkat çekici ifadeler:

"3-5 kişi İsrail ile aramızı geremedi. Türkiye'de 70 milyon insan var. İsrail'de de milyonlarca insan var. Bunlarda bir gerginlik yok. Toplam 10-15 kişi arasında bir gerginlik var. Yani televizyon dizisi ile bir roman, bir tiyatro İsrail'i bizim gözümüzde düşürmez. Bizim İsrail ile hiçbir gerginliğimiz yok. İsrail'de de Türklüğü aşağılamak gibi bir eylem yok."

"Bir araya gelme amacımız Museviler, Hıristiyanlar, Müslümanlar omuz omuza mücadele vermek. Materyalizme karşı omuz omuza mücadele vereceğiz. Sevgiye dayalı bir mücadele. Şefkatle, merhametle olacak bu mücadele. Ama bu sefer Allah'a inananlar kazanacak. Dolayısıyla savaşlar, kavgalar ve şeytani oyunlar bu yüzyılda bitiyor. Filistin ve İsrail arasındaki arayı açma çabaları mutlaka ortadan kalkacaktır ve kaldırdıkta. Bu konu, bu toplantıda bitirilmiştir. Böyle bir oyuna gelmeyin. İki tarafta da bu konuyu körüklemek isteyen insanlar var. Bu oyuna gelen bir avuç insan olur."

"Tevrat'ta Mesih'in geleceği anlatılmıştı. Mesih'in bütün alametleri çıkmıştır. Kur'an-ı Kerim'de de işaret edilmiştir, Tevrat'ta da işaret edilmiştir. İsrail ile Türkiye'nin arasını açmak isteyenlerin boş oyun olduğunu insanlara göstermektedir."

 

Etiketler : #Adnan   #Oktar:   #İsrail'i   #gözümüzden   #düşürümezler   
YORUMLAR
  • volkan volkan   30-01-2010 13:05

    adnan oktar gibi birisi kendini islam dünyasında bir yere getirmek istemektedir. psralı müridlerinin sayesinde bir yerede gelmiştir. ama bu adamın islami yaşantıyla alakası yoktur. pahalı gözlükler takar sinema sanatçıları gibi. lüks villalarda kalır. parasıyla toplantı yapar. ama herşeyin iyisini insanların içinide dışını da en iyi ALLAH bilir. sadece bu adamlara prim vermemek lazım onu söyleyeyim. ALLAH herşeyin iyisini bilir.

  • İbrahim Kemaleddinoğlu   21-01-2010 16:15

    Yuh olsun sana. Harun ve Yahya isimleriyle makale yazarsın bir de... İsminin kaynağı Hz. Harun vbe Yahya batıldan yüz çevirmişti. Sen ise onlarla sorunum yok diyorsun..

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN