Ahmed Kalkan'dan "Dünya, Mal-Mülk" sunumu (VİDEO)

Kur'an Nesli Kültür Merkezi'nde "Alternatif Eğitim Dersleri", 2 Şubat Cumartesi akşamı Ahmed Kalkan'ın sunduğu "Kur'an'ın Ana Konuları" serisindeki "Dünya, Mal-Mülk" konusuyla devam etti.

06-02-2013


Etiketler : #Ahmed   #Kalkan'dan   #Dünya   #   #MalMülk   #sunumu   #(VİDEO)   
YORUMLAR
  • zeliha akel   18-02-2013 10:57

    yeni şeyler söylemek lazım sadece vitrine bakarak yapılan yorum ve yazılar /konuşmalar, tekrardan oluşan yazılar sıkıcı oluyor. bence içinde yaşamış olduğumuz sisteme tavrımız ne olmalı? nasıl olmalı bir kenarından sisteme dahil olmasak büyüyebilirmiyiz yada büyümelimiyiz? rabbimizin onların çoğu şirk içindedir bu şirkle beraber iman ederler ifadesini nasıl almamız lazım gelir? duruş olarak sistemin hangi kurumlarına rağbet etmeliyiz yada etmelimiyiz? sisteme bakışımız konusunda hangi eserleri tavsiye edersiniz? s.a

  • abdikeçeli   10-02-2013 10:50

    "Dünya'ya ne seçim için nede geçim için geldik.Dünyaya imtihan için geldik".Bu cümleniz çok güzel bir cümle içerisini kuran bilinci ile doldurabildiğimiz kadar doldurmak gerekir.Seçim ve geçim uğruna meşrulaştırılan bir sürü haramlar seçim ve geçimin öne çıkarılması mantığından kaynaklanmaktadır.Sevgili Ahmed Kalkan Hocam çok teşekkür ediyoruz değerli açıklamalarınızdan dolayı selam ve dualarımız sizinle olsun inş.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN