Ahmet Ağırakça, darbecilere yaptığı övgünün yanlış olduğunu açıklayacak mı? (VİDEO)

08-07-2013


Etiketler : #Ahmet   #Ağırakça   #   #darbecilere   #yaptığı   #övgünün   #yanlış   #olduğunu   #açıklayacak   #mı?   #(VİDEO)   
YORUMLAR
  • Hasan Mensur   11-07-2013 21:04

    S hocamız Ahmet ağırakça gibi birinin halkların özelde müslümanların darbelerden çektiği eziyet ve sıkıntılara rağmen, darbenın lehinde konuşma yapması hiç yakışmadı, evet insanlar hata yapabilir, bu bir dil sürçmesi değil, bizler müslüman olarak bir kardeşimiz veya abimiz bir hata yaptığı zaman, islami ahlaka uygun bir dil ile kardeşlerimizi uyarmalıyız, ürkütmemeliyiz, insanın yapısı hassastır, beşer olma hesabiyle hata yapabiliriz, hatasız kul olmaz. önemli olan hatanın farkına vardığı zaman hatasını kabul edip pişman olmaktır, buda bir erdemliliktir, bakalım ve gürelim hocamız yaptığı bu konuşmanın yalnış olduğunu öğrendikten sonra bir açıklama yapacakmı, yoksa hayır bu konuşmamın arkasındayım, doğru bulduğum bir konuşmadır deyip deklere edecekmi, inş tam tersi olur olgunluk güsterir.

  • Abdullah Furkan   08-07-2013 13:11

    Evet ağırakça bunları söyledi ama o ekran hastalığına kapılmış birisi olarak anlık bir soruya eveleyip geveliyerek bunları söyledi. Düşünmedi, düşünemedi. Çok konuşan çok hata yapar misali ağzından çıktı o sözler. Ama bir insanın hayat çizgisine bakarak bu tür bilgileri paylaşmak gerekmiyor mu? Ağırakça ihvanın türkiye temsilcisi görünecek kadar bir noktaya çıkmışken böyle bir sözleri hiç inanarak, şuurlu, bilinçli söyleyebilir mi? Ondan sonra çıktığı 2-3 programda da yerden yere vurdu darbeyi... İnsanların başında bir tekme vurup çukura atalım şeklinde beklemek halinden vazgeçilmeli... Ha, eğer bu hal onda karakter haline gelmiş, inanarak, pekiştirerek bu vurguları yapmaya devam ederse, o zaman değil videoyu yayımlamayı yerden yere de vururuz... Allah bizlere rahmet etsin... Rahmeti hak edecek hali nasip etsin...

  • murad hattab   08-07-2013 11:50

    BEN programı bütünüyle izledim. abdurrahman dilipak ile LAİKLİĞİ BİLE yerden yere vurdular. ordunun tam da o an yaptığı açıklamaya binaen ve o an söylenmiş yapıcı sözlerdi. zalimce müslüman karalamadan başka hiçbirşey değil şu video. müslüman olan buna itiraz etmelidir.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN