AK Parti Hükümeti siyonist İsrail'i veto etmedi

OECD’nin Paris’teki merkezinden yapılan yazılı açıklamada Estonya ve Slovenya ile birlikte siyonist işgal rejiminin de üyeliğe kabul edildiği belirtildi.

10-05-2010


İslam ve Hayat

Türkiye’nin OECD’ye olma planları yapan israil’in beklentisini boşa çıkarması umuduyla yapılan çağrılar boşa çıktı. AK Parti Hükümetinin veto hakkını kullanacağı ve tek bir oy bile yettiği için siyonist işgal rejiminin üyeliğinin başka bahara kalacağı beklentisi de böylece gerçekleşmemiş oldu. Örgütün tek müslüman nüfusu ağırlıklı üyesi olan Türkiye önündeki bu büyük fırsatı değerlendirmedi ve üyeliğe engel çıkarmadı.

OECD’nin Paris’teki merkezinden yapılan yazılı açıklamada Estonya ve Slovenya ile birlikte siyonist işgal rejiminin de üyeliğe kabul edildiği belirtildi. 31 üyeli teşkilattan yapılan açıklamada, söz konusu üç ülkeyle birlikte teşkilatın daha çoğulcu ve şeffaf hal geleceği belirtildi.

Siyonist rejim yetkilileri OECD üyeliğinin ‘tarihi bir başarı’ olduğunu söyledi. Aralarında Türkiye’nin de olduğu üyelerin kabul ettiği siyonist işgal rejimi, OECD’ye girmek için uzun yıllardır çaba gösteriyordu. İşgal devleti üyelik hayalini gerçekleştirirken, yaptıkları bir kez daha yanına kâr kalmış oldu.

Etiketler : #AK   #Parti   #Hükümeti   #siyonist   #İsrail'i   #veto   #etmedi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN