Altın tozlu yemekten sonra altın tozlu kahve: Allah ıslah etsin

Geçen yılın aralık ayında Türkiye’ye getirilen İsviçre usulü altın tozlu çikolatalar beklenenin çok üzerinde ilgi görünce ithalatçı firma, aynı yöntemi kahve için de kullanmayı kararlaştırdı.

14-05-2008


İslam ve Hayat

Milyonlarca insanın açlık sınırında yaşadığı Türkiye'de rant ekonomisiyle halkın kaynaklarını tarumar eden mutlu (!) ve putlu azınlık, israf ve azgınlıkta sınır tanımıyor. Sosyete olarak nitelenen söz konusu kesimdeki yeni moda altın tozu karıştırılmış yiyecek ve içecekler tüketmek. Bir süre önce İsviçre'den getirilen ve yemeklere karıştırılan altın tozunu kapışmaya başlayan sosyete, artık kahveyi de altın tozu karıştırarak içmeye başladı.

Konuyla ilgili Kanalahaber portalında yer alan habere göre, İsviçre’nin altın tozlu çikolatası DeLafee’yi Türkiye’ye getiren İstes firması, beklediğinin 3 katı taleple karşılaşınca, altın tozunu kahveye de katmaya karar verdi.

Haberde konuyla ilgili şu ayrıntılara yer verildi: "Geçen yılın aralık ayında Türkiye’ye getirilen İsviçre usulü altın tozlu çikolatalar beklenenin çok üzerinde ilgi görünce ithalatçı firma, aynı yöntemi kahve için de kullanmayı kararlaştırdı. Altın tozlu çikolataların 18 gramı 95 YTL’ye satılıyor...İsviçre’nin altın tozlu çikolatası DeLafee’yi Türkiye’ye getiren İstes firması, beklediğinin 3 katı taleple karşılaşınca, altın tozunu kahveye de katmaya karar verdi. DeLafee Gold Cafe Shop zinciri kurmak için kolları sıvayan firma, Türk zenginlerine 35 YTL’ye kahve içirecek. Aralık 2007’de Türkiye pazarına sundukları altın tozlu çikolataların çok yoğun talep aldığını belirten İstes’in ortaklarından Tarık Altuğ, “Kısa sürede 250 müşteriye ulaştık. Yoğun talep üzerine altın tozlu kahvelerin de satılacağı kahve zinciri oluşturmaya karar verdik” dedi.

KUYUMCU DÜKKANI GİBİ

İlk mağazalarını Şubat’ta İstanbul’da açacaklarını anlatan Altuğ, “Bu mağaza Etiler, Bebek veya Maslak’ta olacak. 2 yıl içinde de 10 mağazaya ulaşacağız” diye konuştu. Altuğ, bu mağazalarda altın tozu olan kahve, çay ve DeLafee’nin ürünlerinin sunulacağını vurgulayarak, şöyle konuştu: “Kullanacağımız tabaklar, bardaklar altın kaplama olacak. İç dekorasyonda da altın kullanacağız. İnsanlar kuyumcu dükkanına girdiğini sanacak. Altın tozlu Türk Kahvesi’nin fiyatı da 35 YTL olacak.”

ÇİKOLATA 95-299 YTL

DeLafee’nin altın tozlu çikolata, şarap, puro ve yaprak altın gibi ürünlerinin olduğunu belirten Altuğ, “2’li (18 gr) ve 8’li (72 gr) paketlerde çikolata satıyoruz. 0.4 gram altın tozu olan 2’li paket 95, 8’li paket ise 299 YTL” dedi. Altuğ, sözlerine şöyle devam etti: “Ünlü isimlerden, holdinglerden, restoranlardan yoğun talep geliyor. Beklediğimizin 3 katı talep aldık. Bu ürünler el yapımı olduğu için talebe yetişmekte zorlanıyoruz. İsviçre’den Türkiye için özel üretim istedik.”

ALTUĞ: TOKSİNLERİ ATMAYI SAĞLIYOR

Tarık Altuğ, bilim adamlarının her gün 0.2 gram altın yemenin vücuttaki toksinleri atmakta çok yararlı olduğunu vurguladığını ifade ederek, şöyle konuştu: “Japonlar’ın yaptığı çalışmalara göre de, saf altın tozunu tüketmek uzun yaşam için yararlı. Altın kalp damar sağlığını güçlendirmede olumlu etki yapabiliyor.”

PIRLANTA ÇİKOLATANIN İÇİNE GİRECEK

Altuğ, bir altın firması ile tek taş yüzükleri altın kaplama çikolataların içinde sunmak için anlaşma aşamasına geldiklerini söyledi. Yaptıkları altın tozlu nikah şekerleri olduğunu belirten Altuğ, “Bir kaç organizasyon firması ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi." (Kanalahaber)

Etiketler : #Altın   #tozlu   #yemekten   #sonra   #altın   #tozlu   #kahve:   #Allah   #ıslah   #etsin   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN