Arınç ne söylediğinin farkında mı?

Arınç, "Hocaefendi her zaman olduğu gibi doğruyu söylüyor. Zulme uğrayabiliriz ama zalim olmayacağız. Hiç bir zaman zulmetmeyeceğiz, haksızlıklara karşı da metanetle duracağız." diyor. Doğru da, Gazze filosu kime zulmetmiş, ne zaman zalim olmuş? Arınç ya Gülen'i savunmak refleksiyle ne dediğini bilmiyor, yahut da zulmün ne, zalimin kim olduğundan haberi yok.

07-06-2010


İslam ve Hayat

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, Fethullah Gülen'in Gazze'ye yardım filosonu "faydalı sonuçlar doğurmayacak şekilde otoriteye baş kaldırmak” şeklinde değerlendirmesi ve siyonist rejimden izin alınmadığı gerekçesiyle İHH'yı eleştirmeye kalkışmasını savundu.

8. Türkçe Olimpiyatları'nın ödül törenindeki konuşması sırasında konuya değinen Arınç, "Hocaefendi her zaman olduğu gibi doğruyu söylüyor. Her şart altında, her şeye rağmen müspet hareket etmeliyiz. Bunun için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Zulme uğrayabiliriz ama zalim olmayacağız. Hiç bir zaman zulmetmeyeceğiz, haksızlıklara karşı da metanetle duracağız. Müspet hareket budur." şeklinde konuştu.

Arınç'ın Gülen'i savunmak adına kullandığı argüman, İHH ve Gazze yardım filosuna destek veren diğer kuruluşlara bühtan içeriyor. Arınç, "Hocaefendi her zaman olduğu gibi doğruyu söylüyor. Zulme uğrayabiliriz ama zalim olmayacağız. Hiç bir zaman zulmetmeyeceğiz, haksızlıklara karşı da metanetle duracağız." diyor. Doğru da, Gazze filosu kime zulmetmiş, ne zaman zalim olmuş? Arınç ya Gülen'i savunmak refleksiyle ne dediğini bilmiyor, yahut da zulmün ne, zalimin kim olduğundan haberi yok.

Etiketler : #Arınç   #ne   #söylediğinin   #farkında   #mı?   
YORUMLAR
  • ilyas metin   07-06-2010 17:13

    hocanın ciddi bir oy kitlesi var .arınç hocaya minnet borcunu ödemek zorunda .helede onların düzenledigi organizasyonda insan gaza gelir ,aklı devre dışı bırakıp duygulara kapılıp karavadan sallar,tabi asas faktör minnet borcu. aynı sözü chp den biri söylese tavrı aynı olurmuydu.biz samimiyetsizlere pirim vermiyoruz. selamlar

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN