BDP'liden Hz. Peygamber'e ağır hakaret

Polatlı'da BDP'nin düzenlediği bir toplantıda, ilçe başkanının eşi, Hz. Peygamber'e ağır hakaretler yaptı.

05-03-2011


Polatlı'da BDP'nin düzenlediği bir toplantıda, ilçe başkanının eşi, Hz. Peygamber'e ağır hakaretler yaptı. İddialara göre, BDP İlçe Başkanı Gülsen Kılınç'ın eşi Necmettin Kılınç, ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen bir toplantıda bir üyenin Hz. Muhammed için yaptığı değerlendirmeye, hakaret içeren bir cevap verdi. Kılınç'ın, Hz. Peygamber'in Hz. Zeyneb'le evliliğini kastederek, “Muhammed geliniyle yatan bir insan” gibi sözler sarf etmesi üzerine toplantıda partililer arasında tartışma yaşandı.

İSTİFALAR YAŞANIYOR

İlçe Başkanı'nın eşi Necmettin Kılınç'ın BDP Polatlı İlçe Teşkilatı mensuplarından H.İ.T.'ye söylediği iddia edilen “Muhammed geliniyle yatan bir insan” şeklindeki sözler ilçede büyük tepkilere sebep oldu. Necmettin Kılınç'ın hakaretini geri çekmemesi üzerine H.İ.T. ve 21 partilinin toplu halde BDP'yle ilişiğini kestiği belirtiliyor.

HABER DEĞERİ TAŞIMIYORMUŞ

BDP Polatlı Teşkilat Başkanı Gülsen Kılınç, konuyla ilgili mubabirlerin soruları karşısında, eşinin partide bir görevinin olmadığını ve böyle bir söz sarf etmediğini savundu. Kılınç “Her yerde her şey konuşulur. Bu her şey her zaman haber değeri taşımaz ki? Bunların hepsini haber mi yapacaksınız. Hem bu iddialar asılsızdır. Eğer bunları yazarsanız hakkınızda dava açarım” diye tepki gösterdi.

Eşinin, Hz. Peygambere yönelik hakaretlerine tepki göstererek partiyle ilişkisini kestiği belirtilen H.İ.T.'yi tanıyıp tanımadığı yönündeki sorumuza ise Kılınç “Tanıyorum ama şuan partimizin üyesi değil' diye cevap verdi.

(İslam ve Hayat / Habervaktim)

Etiketler : #BDP'liden   #Hz.   #Peygamber'e   #ağır   #hakaret   
YORUMLAR
  • polat   07-03-2011 11:20

    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Vahyi bilmeden, iman etmeden, sizin anlayacağınız bir konu değil bu.O uygulamayı Allahın emriyle yapan Peygamber, yanlış olan uygulamayı yıkmıştır daha doğrusu yıktırılmıştır. Müslümanların meselesidir bu kafanaıza takılmışsa okuyup öğrenirsiniz diyeceğim ama, anlamamışsınız bir bilene sorarsanız doğrusunu öğrenirsiniz. İnanmazsanızda sizin için bir zorunluluk yok, çünkü bu imanla ilgili bir durumdur.

  • muhammed   06-03-2011 19:59

    Sizler Allah ın dininden başka bir din benimsemenize rağmen niçin peygamberden örnekler veriyorsunuz hem de hakaret ederek Allah ı yeryüzünden silmek isteyenler ve boş bir ideoloji peşinden gidenler ahirette görecekler doğru olanı kitabı soldan verilenler ne bahtsızdır onlar(vakıa-9)

  • i metin   06-03-2011 17:00

    sınırsız özgürlügü savunmanın sonucu budur. yani cami duvarına işemek,kınıyorum

  • muallim   05-03-2011 16:41

    bu zevat kendilerine apoyu peygamber belleyen, onun öğretilerini nas olarak kabul eden ve güneydoğuda kemalizmin 80 yılda yapamadığını 15 yıl içinde gerçekleştiren ulusalcı faşist marksist ve ne kadar sapkın görüş varsa bünyesinde barındıran bir anlayıştır.Bu sapkın ideoloji mensuplarının davalarını boşa çıkaracak apoistlerin amca çocukları kemalistler değildir elbette. pkk, resmi ideolojinin güneydoğuyu sekülerleştirme ve dinden uzaklaştırma projesidir. ben güneydoğuda yaşayan bir müslüman olarak şunu açıkça ifade edebilirim ki, apoistler kendi bindikleri dalı kesiyor ve hizbiler bu sapkın ve çarpık din düşmanlarının söylemleri karşısında gittikçe güçleniyor. çünkü islam bu toprakların mayasıdır ve bunu beğeniriz ya da beğenmeyiz şu anda en iyi anlatan buradaki islami camiadır.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN