Bir güzel mü'minin ardından...

Bu ayrım ne kadar doğru sizin takdirinize bırakıyorum ama sadece İslami kimliğiyle değil insani erdemleriyle, ahlakıyla, cömertliğiyle ve cesaretiyle de gerçekten örnek bir şahsiyetti. Ailesine ve çevresindekilere karşı oldukça mütevazi ve kol kanat geren tavırlarıyla bilinen, yeri geldiğinde de hiç tanımadığı kişiler için hayatını ortaya koyabilmiş bir ağabeyimizdi. Kendine has üslubu ve güleryüzüyle algıları küllenmiş insanlara sorular sorar ve sorgulama yetilerini harekete geçirirdi.

12-05-2015


Ebubekir Mercan kardeşimiz, 3 Mayıs günü bir kalp krizi sonucu vefat eden Amasya'nın örnek, gayretli mü'minlerinden Davut Yaşar Aydoğdu ağabeye dair duygularını kaleme aldı.

Biz de bu güzel ağabeyimize Rabbimizden rahmet, değerli ailesi ve tüm mü'minlere sabır niyazımızı bildirerek, sizleri Ebubekir Mercan'ın makalesiyle başbaşa bırakıyoruz:

DAVUT YAŞAR AYDOĞDU AĞABEYİN ARDINDAN

Etiketler : #Bir   #güzel   #mü'minin   #ardından...   
YORUMLAR
  • ilyas metin   12-05-2015 18:52

    O'na döneceğiz: Rabbimiz Rahmet ve Mağfiret etsin güzel kardeşimize Allah cennetler nasip esin. Allah ailesine sabırlar versin ve hepimizin başı sağolsun. Selam olsun bizim de gideceğimiz yere bizden önce giden kardeşimize

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN