Bu ahlaksızlığa kim dur diyecek

İstanbul Tabip Odası, "Cinselliği Hastalıklardan Korunarak Keyifli Yaşamak" konulu panel adı altında sapkınlığa özendiren ve eşcinselliği meşrulaştırma gayreti güden çirkin bir afişle tanıttığı çalışması tepki topluyor.

18-04-2019


İstanbul Tabip Odası, "Cinselliği Hastalıklardan Korunarak Keyifli Yaşamak" konulu panel adı altında sapkınlığa özendiren ve eşcinselliği meşrulaştırma gayreti güden çirkin bir afişle tanıttığı çalışması tepki topluyor. Yoğun eleştiri toplayan gayri İslami ve ahlaktan yoksun afişi hazırlayan odanın bu cesur çıkışı için kamuoyundan, "Bu Ahlaksızlığa Kim Dur Diyecek!" tepkileri yükseliyor.
 
İstanbul Tabip Odası Kadın Komisyonu tarafından 25 Nisan'da düzenlenmesi planlanan, "Cinselliği Hastalıklardan Korunarak Keyifli Yaşamak" konulu panel için hazırlanan afişte yer alan kadın ile kadın ve erkek ile erkek figürlerinin yan yana kullanılması kamuoyunda sapkınlığa çağrı olarak nitelendiriliyor. Toplumda tepki toplayan bu sapkın çalışma için tabip odası, 25 Nisan’da panel düzenleyeceğini duyurdu.  
 
Panel davetiyesinin başında zikredilen, “Cinselliğin Farklı Yüzleri panel dizisinin altıncısı  ‘Cinselliği Hastalıklardan Korunarak Keyifli Yaşamak’ konusuna odaklanıyor.” cümlesi ile duyurulan çirkin çalışma, STK ve sosyal medya kullanıcılarından da yoğun eleştiri alıyor.  
 
Köklü Değişim Medya

Etiketler : #Bu   #ahlaksızlığa   #kim   #dur   #diyecek   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN