Bugün "Kutlu Doğum"da, bir hafta sonra Anıtkabir'de!

Bugün "kutlu doğum" adına biraraya gelip Hz. Peygamber'i anma töreni gerçekleştiren bu iki politikacının bundan sonraki buluşma adresi ise Anıtkabir olacak. Bir hafta sonra hükümet ve muhalefet kanadını bu defa "23 Nisan Ulusal Egemenlik" kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir'e çelenk koyup saygı duruşu yaparken göreceğiz.

15-04-2012


İslam ve Hayat

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından birkaç yıl önce başlatılan Kutlu Doğum Haftası kutlamalarının bu yılki bölümünün resmi açılışı, İstanbul Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Programa katılanlar arasında öne çıkanlar, Başbakan Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Bugün "kutlu doğum" adına biraraya gelip Hz. Peygamber'i anma töreni gerçekleştiren bu iki politikacının bundan sonraki buluşma adresi ise, Anıtkabir olacak.

Bir hafta sonra, hükümet ve muhalefet kanadını bu defa "23 Nisan Ulusal Egemenlik" kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir'e çelenk koyup saygı duruşu yaparken göreceğiz.

Söylenebilecek tek söz şu olsa gerek: Burası Türkiye, ne koysan gider!

Etiketler : #Bugün   #Kutlu   #Doğumda   #   #bir   #hafta   #sonra   #Anıtkabir'de!   
YORUMLAR
  • Adem   15-04-2012 05:49

    ''Bir sene sen bizim ilahlarımıza ibadet et bir sene de biz senin ilahına ibadet edelim.Eğer senin dediklerin doğru ise biz bundan mahrum kalmayız yok bizim dediklerimiz doğru ise sen bundan mahrum kalmazsın'' diye teklif götürüyordu mekke müşrikleri...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN