Coca Cola içenler, virüs içiyormuş

Sudan sonra en çok tüketilen içecek olan Coca-Cola’nın içinde bulunan E211 (Sodyum Benzoat) maddesinin siroz, parkinson ve DNA’da bozukluklara yol açtığı ortaya çıktı.

27-05-2008


Amerikan emperyalizminin ekonomik ve kültürel sömürü aracı olan Coca-Cola’nın içinde bulunan E211 (Sodyum Benzoat) maddesinin siroz, parkinson ve DNA’da bozukluklara yol açtığı ortaya çıktı.

Piyasaya çıktığı ilk günden beri içerisindeki katkı maddelerini bir sır gibi saklayan Coca Cola firmasının sırrı sonunda çözüldü. Yapılan araştırmalarda Coca-Cola'nın içerisinde E211 (Sodyum Benzoat) maddesinin bulunduğu saptanmış, firma uzun süre bu iddialara karşı sessiz kalmıştı. Sodyum Benzoat maddesi siroz, parkinson gibi hastalıklara davetiye çıkarıyor, hiperaktivite bozukluğuna neden oluyor ve DNA'ya zarar veriyor.

”E211'İN YERİNİ TUTACAK BAŞKA MADDE YOK”

Genel olarak gazlı içeceklerin birçoğunda bulunan ve küflenmeyi önleyen bu maddenin C vitaminiyle karşılaşınca kansorejene dönüştüğü belirtildi. Coca Cola firması ilk olarak Diet Colalar'dan bu maddeyi çıkartacaklarını ve yıl sonuna kadar tamamen kullanımdan kaldıracaklarını açıkladı.

Firma sözcüsü bu maddeyi kullanmayı bırakacaklarını açıklasa da Sodyum Benzoat'ın yerini tutacak başka bir bileşen bulamadıklarını da itiraf etti. Bu da Coca Cola’da tehlikenin halen devam ettiği anlamına geliyor.

(İslam ve Hayat / Timetürk)

Etiketler : #Coca   #Cola   #içenler   #   #virüs   #içiyormuş   
YORUMLAR
  • mehmetyilmaz   30-05-2008 22:22

    arkadslar iyi anladikta. yani bu kolanin icinde galiba olmayan sey sadece( yok ) yok; bunun disinda her sey var. arastirildikca daha neler bulunabilecegini merak ediyorum ama ne bulurlarsa bulsunlar insanlar bunlarin bagimlisi haline getirildikten sora insanlar yasadiklari hayatin ne olduguna dair bilgilendirilmesse icinde idrar var desenizde bunu icecekler.cunki bir kereden bir sey olmaz mantigini algilamalarindan silmeden bu olmaz . cola icmekle israile destek oldugunu da soylesen kendine kursun sikiyorsun da desen. filistinlilere yardim gecesi duzenlesen orada dinlediklerinden duygulanip orada o atmosferden etkilenip aglasa bile disari cikip bir saat sora yine bunu icecek. insanlarin inancini imanini kuvvetlendirmek gerek . bunlari dinleyene anlatanin bizzat yasamasi onun yasantisina sahit olmasi bile insanlari etkilemiyor artik. Allah bizeakil ihzsan eylesin diyorum.selam ile

  • selim dilmen   30-05-2008 18:34

    allah razı olsun. Rabbim bizi bu illeten kurtarsın inş satılması yasaklanır

  • Süleyman Dilmen   27-05-2008 13:47

    Haber için teşekkürler, Colada ezilmiş böcek, Colada alkol, Colada kafein, Colada tersten La Mekke La Muhammed yazısı, uyarilarindan sonra bir de E21 uyarisi. Ama daha nelerin varlığının ispatı gerekiyor bu laneti bıraktırmak için bilmiyorum . Alkol de desek aldırmıyorlar, kendilerini teslim ediyorlar bir akşam da 2,5 litre içen tanıdığım var. Allah kurtarsın.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN