Cübbeli kefen tüccarından "Atatürk" fetvası: Aleyhinde konuşmak caiz değil

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Habertürk TV'ye bağlanarak "Mustafa Kemal'ın aleyhine konuşulmaz, caiz değildir" dedi.

11-10-2020


Selefi derneklerin yaklaşık iki bininin silahlandığını gündeme getirerek kamuoyunda tartışma çıkaran Cübbeli Ahmet, bu kez fetva vermeye başladı. 

Cumhuriyet hakkında düşünceleriniz?


Habertürk Televizyon kanalında "Gerçek Fikri Ne" programına telefonla bağlandı. Telefonla bağlanmasının ardından Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen Cübbeli Ahmet'e; "Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhuriyet konusunda düşünceleriniz nedir?" diyerek soru sordu.


"Caiz değildir"


Ersan Şen'in sorusuna Cübbeli Ahmet; " Mustafa Kemal Atatürk bu devletin kurucusudur. Bunun aleyhinde konuşmak caiz değildir. Asla bunun aleyhine  konuşulmaması gerekir" dedi.

"Cumhuriyet bizim devletimiz"


Ahmet Ünlü konuşmasının devamında;  "Cumhuriyet bizim devletimiz, biz devlete vergi vermemiz gerekir. Vergi vermek görevimiz askere gitmek görevimizdir" ifadelerini kullandı.

 

 
Referans Medya
 

 

Etiketler : #Cübbeli   #kefen   #tüccarından   #Atatürk   #fetvası:   #Aleyhinde   #konuşmak   #caiz   #değil   
YORUMLAR
  • Ferhat Karasari   11-10-2020 19:39

    Elbetteki Rabimiz Islam disindakilere Sövmeyi, Küfretmeyi Hakareti yasakliyor.. Edebede sigmayan bu gibi hakaretleri yapamayiz yapmayiz. Peki jurnalci efendi Kemalistlere yillardir dini kulalarak yaranmak icin cirpindin eline ne gecti.. Komik olmaktan baska.. Bize (Dinimize) verdigin zararin sucundan kurtulamazsin.. Kuzum gel vazgec bu isten. Onlarin dinine Kemalizme girsen dahi onlar senden razi olmayacaklardir bilmiyormusun?.. Bu kadar kör olamazsin..Eger yapacaksan 5816 nolu kanunun bir ilkellik oldugunu savunsan ya.. Bu ilkellik caiz degil desene.. Onu bunu sikayet ediyorsun utanmadan o yeni ilahinida sikayet et.. Kac paralik adamsin görelim.. Yinede yolun acik olsun varacagin yeri düsün....

  • Fatima Zehra Kip   11-10-2020 19:06

    Cübbeli beyimiz yeni ilah edinmis. bu ikincisi . birincisi canliydi ikincisinide mezardakinden secmis. güle güle kullansin hayrini (!) görsün.. Eger ilahi kendini bu sekilde görseydi herhalde istiklal ahkemesine gönderirdi... Bu ilah (edinenler söylüyorlar inkar etmiyorlarda) bu gun herkesimin kullandigi ve insani münafiklastirma görevi icra ettiren bir aygit.. Allah akil vermiste aklini hurafe. Hakki batilla karistirmis bir mahluktan baska bir seyde beklenilemez zaten.. Dedimya Hayrini (!) görsun. Mezhepcilik yaparak elindekilerini harcaya harcaya bitirdi.. Üretemeyince biterdi.. Ekmek te bitti.. Öyle oldu.. Beyimize tavsiye edelim. Özdilden artan birsey varsa kitap olarak basabilir ve uyusturduklari müridlerine satabilir.. Bunlar dinin temeline dinamit koyan ve kimseninde dur demedigi bir kesim. Bunlarin dine verdigi zarari icimizdeki beyinsizleri birakin disaridaki beyinsizler bile vermiyor Allaha Havale ediyorum... Rabim islah etsin.. Rabbim en iyisini ve en dogrusunu bilendir..

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN