Darbeci alçaklar Adeviyye'de cesetleri buldozerle ezip yakmışlar (VİDEO)

Darbe karşıtlarına karşı meydanlara inenlere karşı katliamlara imza atan Mısır ordusu, Adeviyye'de şehit ettiği insanların cesetlerini buldozerlerle ezip üstüne bir de ateşe verdi. Ortaya çıkan görüntülerde, kefenlenmiş yüzlerce cesedi ezen askerler uyarı ve çığlıklara ise aldırış etmiyor.

26-08-2013


Mısır Ordusu'nun Adeviye Meydanı'na yaptığı müdahale sırasında darbe karşıtı binlerce kişi öldürülmüştü. Meydandaki çadırları yakan ve yerleşim yerlerini yıkan mısır ordusunun kefenlenmiş cesetleri buldozerle ezip daha sonra koyuldukları yerleri ateşe verdiği ortaya çıktı.

Saniye saniye kaydedildi

Adeviyye'de yaşanan dehşet anları ise saniye saniye kaydedildi. Ortaya çıkan görüntüde, şehitlerin kefenlenmesi sırasında Mısır ordusunun buldozerleri Adeviyye Meydanı'nda kalan çadırları yıkmaya devam ederken şehitleri gölgeleyen çadırlara da yöneliyor.

Kefenlenmiş cesetleri ezdiler

Ölenlerin yakınlarının tüm engelleme girişimlerine rağmen buldozerler, kefenlenmiş halde bekleyen yüzlerce cesedi ezdiği görülüyor.

Cuntanın askerleri çığlıkları duymadı

Daha sonra ise Ordu birlikleri şehitleri gölgeleyen çadırları da ateşe verdi ve cesetler yanmaya başladı. Eylemciler buldozerleri kullanan askerlere çığlık atarak durdurmaya çalışırken, askerlerin uyarıları dikkate almıyor.

 
 

(Küre Medya)

Etiketler : #Darbeci   #alçaklar   #Adeviyye'de   #cesetleri   #buldozerle   #ezip   #yakmışlar   #(VİDEO)    
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN