Erdoğan'dan, siyonist katile tarihî ders

Davos'ta panele katılan Erdoğan, Gazze'de işledikleri katliamları savunan siyonist rejim şefine unutamayacağı bir ders verdi.

29-01-2009


İslam ve Hayat

İsviçre'nin Davos kasabasında devam eden Dünya Ekonomik Forumu'nda gerçekleştirilen panele, siyonist rejim Cumhurbaşkanı Şimon Peres, BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon ve Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa ile birlikte konuşmacı olarak katılan Başbakan Tayyip Erdoğan, Gazze'de işledikleri katliamları savunan siyonist rejim şefine unutamayacağı bir ders verdi.

Peres'in konuşurken sesini yükseltmesi karşısında "Yüksek sesle konuşuyorsun, çünkü bu suçluluk psikolojisi. Sesin çok yüksek çıkıyor. Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Şu zulme alkış tutanları da kınıyorum. Bu çocukları öldürenleri alkışlamak insanlık suçudur" diyen Erdoğan, "Sizin plajdaki çocukları öldürmenizi de biliyoruz. Tankın üzerinde Filkisitn topraklarına girmekten mutlu olacağını söyleyen başbakanınızı da" şeklinde konuştu.

Erdoğan, panel sunucusunun sözünü keme girişimine karşı da "Davos benim için bitmiştir, artık Davos'a gelmem" diyerek toplantı salonunu terketti.

Etiketler : #Erdoğan'dan   #   #siyonist   #katile   #tarihî   #ders   
YORUMLAR
  • ADEMOĞLU   03-02-2009 17:22

    Emine hanımın gözyaşlarına değinmek istiyorum. yapılan hareket onun içindeki uyumaya zorlanan dev yani tevhidi islamın yaşantıya aktarılmamasının feryadı,hani bizin inançımız bize emretiği şeyi yaşayamamanınferyadı,içi başka dışı başka olmanın feryadı,perdelerin,yüreklerin arkasına hapsedilmiş gerçek duyguların feryadı. İşte bu feryedı taşıyan TÜM yürekler. karanlıklarda dile getiremediğiniz hakikatı birgün catılardan siz istemesenizde haykırılaçaktır. yoksa yapılan cesurça yaklaşım gayri ihtiyarı bir eylemdir. gerçekse devamı gelmeliki Rahmanda kullarıda memnun olsun.

  • şule   01-02-2009 21:12

    hüseyin bey neden yazarlar listesine girmiyorsunuz.?

  • HUSEYIN SASMAZ   31-01-2009 14:06

    Davos'ta doğan güneş (!) Laik Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı Davos'ta adeta bir "güneş" gibi doğdu. İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e ve moderatör David İgnatius'e sert tepki gösterdi. "Siz ancak öldürmeyi bilirsiniz," dedi. Ümmet gururlandı. Tüm dünya halklarından başbakana destek sürüyor. Endonezya'nın Açe bölgesinde Cuma hutbesinde imamlar, "Erdoğan'ı tavrı bize Osmanlıyı yeniden hatırlattı" dedi. İslam topraklarında sevinç gösterileri, bayraklar, resimler, sloganlar, vs. Maalesef Müslümanlar Davos'ta doğan "güneşin" kendileri için doğduğunu ve Ümmeti karanlıklardan aydınlığa çıkaracağını sandılar. Ümmet yaklaşık bir asırdır heybetli ve şerefli bir lider görmemişti. Hal böyle olunca, önceden planlanmış bir iki cümle, sinirli tavır ve el hareketleri T.C.'nin başbakanını kahramanlaştırmaya yetti. Peki, "Gazze'de, plajda çocukların öldürüldüğünden" haberdar olan başbakan bu kahramanlık resmine layık mıdır acaba?! 23 gün boyunca Gazze'de, aralıksız ve ardından aralıklı patlayan bombaların sesleri başbakanın kulağına yeni mi varmıştı? Yıllardır kan ağlayan Filistinlileri yeni mi görmüştü? Türkiye'ye döndüğünde, İstanbul'un Fatih'i gibi karşılanan başbakan acaba İsrail'le olan askeri ve stratejik anlaşmaları fesh etti mi? Yoksa Hilafet'i mi ilan etti? Yoksa Salahuddin Eyyübi'nin izinden gidip, Kudus'u işgalden mi kurtardı? Hayır! Başbakan kendine biçilen rolu oynadı. İsrail Türkiye'nin canını sıkmaktaydı. PKK vasıtasıyla Türkiye'nin doğusunu karıştırmakta idi. Stratejik konumunun ne denli avantajlı ve önemli olduğunun farkında olan Türkiye, İsrail'e ufak bir uyarı yapmak istedi. Davos zirvesi ise bunun için çok güzel bir fırsattı. Türkiye'nin menfaatlerinin korunmasının yanı sıra, aynı zamanda yaklaşan seçimler açısından şahane propaganda yapma fırsatı da oldu. Üstelik İslam alemi kafirlere baş kaldırabilecek bir liderin varlığına ihtiyaç duymaktaydı. Bu "ihtiyacı" fırsat bilen Türkiye, İslam aleminde kendine daha önemli pozisyon kazandırabilecek adımı attı. Yani hedef bir taşda üç kuştu. Bu arada başbakan kimseyi incitmemeye de azami gayret gösterdi. "Herhangi bir şekilde ne İsrail halkını ne Cumhurbaşkanı Peres'i ne de Musevi halkını hedef aldım. Tavrım moderatöre.'' dedi. İsrail'e değnek gösterdi fakat perdenin arkasında yahudi ile olan dostluğunu bozmadı. Türk Silahlı Kuvvetleri Davos'ta yaşanan gerilime rağmen: "Askeri ilşkilerde menfaate bakılır," şeklinde açıklama geldi. Yani, yine aynı senaryo, aynı yer, aynı perde... sonuç hep aynı; hüsrana uğrayan Ümmet. Ümmetin bağrında değil de, Davos'ta doğan "güneşin" nerede "batacağı" hiç belli olmaz. Ümmetin ihtiyacı olan, kendisine sözde değil, bilfiil kalkan olacak bir Halifedir! Kanayan yarasına merhem olmak için, anında ordu gönderecek bir Hilafet devletidir! NOT;SEYTAN DENEN MAHLUK COK BILGILI OLUP HANNAS’LARINA FISILTI OLARAK VASVESELERINI VERDIMI SEN ONLARA MAHLUP OLURSUN,EN IYISI ALLAH’A TESLIM OLUP GALIP GELMEK.BASKADA CARESI YOK.

  • Mesut ŞAŞMAZ   31-01-2009 10:33

    Ne güzel söylemiş Mehmet Akif:'Yumuşak başlı isem sanmaki uysal koyunum,çekmeye gelir belki ama kesmeye gelmez boynum'. İşte Mehmet Akifin ve osmanlının ruhunu taşıyan ve bize bu sayede büyük gurur yaşatan Recep Tyyip Erdoğana sonsuz teşekkürler.

  • murattt   31-01-2009 09:18

    Başbakanımızı ayakta alkışlıyorum. daha dün bolivya ve litvanya haberini takdirle karşılayıp başbakanımıza utan diyen sizler! şimdi kendinizden utanıyor musunuz? yazının altında yorumlarınızı göremedim.hala takdir etmiyor sunuz değil mi?

  • cemil arslan   30-01-2009 13:57

    Bu tür davranışların devam etmesini diliyorum. Yoksa bir kaç çıkışın asla faydalı olamayacağını savunuyorum. Katil siyonistler İnşaallah bu hareketlerden büyük bir ders alırlar...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN