Fas'ta tesettürlüye albay saldırısı

Fas, İslamcı bir tutuklunun eşine, hapishane amiri bir albayın yaptığı saldırıyla çalkalanıyor. Medyaya yansıyan karelere göre bir Faslı albay rütbeli hapishane amiri, tutuklu bir İslamcının eşinin peçesini açmaya çalışıyor fakat kadın açmamakta direniyor.

04-06-2008


Fas, İslamcı bir tutuklunun eşine, hapishane amiri bir albayın yaptığı saldırıyla çalkalanıyor. Medyaya yansıyan karelere göre bir Faslı albay rütbeli hapishane amiri, tutuklu bir İslamcının eşinin peçesini açmaya çalışıyor fakat kadın açmamakta direniyor.
Bunun üzerine albay sert bir şekilde davranarak açmak istiyor ama kadın yine yüzünü açmıyor.
Tutuklu eşi, çocuğuyla birlikte yere yuvarlanırken, yanındaki diğer tutuklu eşi olaya müdahale etmek istiyor.
Fas'taki islamcı 260 tutuklunun aileleri, zor günler yaşıyor

Ziyaret öncesi ve sonrasında ailelere yapılan baskıların ardından, tutukluların aç bırakılmaları ve sağlıksız koşullarda tutulmalarının yanı sıra en son bir tutuklunun eşinin örtüsünün açılmaya çalışılması Fas'taki İslamcılarla Fas hükümetini karşı karşıya getirdi. (İslam ve Hayat / Haber Editör)

 

Etiketler : #Fas'ta   #tesettürlüye   #albay   #saldırısı   
YORUMLAR
  • halit şimşek   06-06-2008 00:12

    O adam görervini yapıyor şeytan kabil nemrut firavun ebu cehil kendi görevini yaptı. O lanet olasıca da kendi görevini yağıyor.

  • hatıce kocak   05-06-2008 14:48

    Cok yazık cokkkkkkk! Bu ınsanlar nasıl hesap verecekler YUce Yaratıcının karsısında.Onlar hic dusunmezmi.Herhalde dusunmuyorlarda boyle hal ve hareket sergiliyorlar.Bende dusunmek istemiyorum.Cok aci ve azap verici oldugu icin dusunmek istemiyorummmm. Rabbim onlara hidayet kapisini ac!!!! Basortumuzun dusmanlarinin islah et YA Rabbi!!!

  • Fahrettin Mert   04-06-2008 17:34

    Türkiyede her zaman olan bir vaka olduğu için şaşırmıyorum.Aynı tür olayların yüzlercesini Türkiyede yaşayan laikler sayesinde sıkça rastlıyoruz.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN