Fazıl Say'dan İslam'a çirkin saldırı

İslam’a sık sık saldıran / hakaret eden piyanist Fazıl Say bu kez haddini iyice aştı. Twitter hesabından peşpeşe İslam dinine hakaretler yağdıran Fazıl Say'a tepki yağdı.

06-04-2012


Twitter hesabından "Irmaklarindan saraplar akacak diyorsun, cenneti ala meyhane midir? Her muminine 2 huri verecegim diyosun, cenneti ala kerhane midir? Bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu?" diyen Say, bunlarla da yetinmeyerek hakaretlerine devam etti.

Piyanist  Fazıl Say'ın kendi sayfasında attığı "Ezan ve rakı" twitiyle

Twitter kullanıcıları Fazıl Say'a İslam’a ve ezana hakaret içeren mesajı nedeniyle çok sert ifadeler kullanılırken, Fazıl Say sert eleştiriler karşısında susmayı tercih etti.

EZANI OKUYAN MÜEZZİNLE DALGA GEÇTİ

Piyanist Fazıl Say'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kendi sayfasında paylaştığı "Muezzin 22 saniyede okudu aksam ezanini yahu. Prestissimmo con fuco!!! Ne acelen var? Sevgili? Raki masasi?" twitiyle islamın, Müslümanların kutsallarına  densizce hakaretlerini yağdırdı.

İSLAM’A HAKARET ETTİ

İslam dini değerleriyle dalga geçen Fazıl Say, kendisi gibi düşünen takipçilerinin mesajlarını retweetlerken, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da İslam’a hakaret etmeye devam etti. İşi daha da ileriye götüren Fazıl Say, "Tanri, ugruna yasayacagin bir sey mi olecegin bir sey mi yoksa hayvanlasip oldurecegin bir sey mi ?? Bunu da dusun!!" twiti ile dine hakaret etmeye devam etti.

Etiketler : #Fazıl   #Say'dan   #İslam'a   #çirkin   #saldırı   #   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN