Filistinli direniş komutanlarından Zuheyr Kaysi şehid oldu

Siyonist işgal rejim güçleri bugün Filistin Halk Direniş Komiteleri Komutanı Zuheyr Kaysi'yi hava saldırısında şehid etti.

09-03-2012


Gazze’deki İlk Yardım ve Acil Durumlar Yüksek Komisyonu sözcüsü Ethem Ebu Silmiyye, işgal ordusuna bağlı savaş uçaklarının bugün Gazze’nin batısındaki Tel El-Heva yakınlarındaki Filistin televizyonu civarında seyretmekte olan bir araca saldırması sonucu iki kişinin şehit olduğunu bir kişinin de ağır yaralandığını ifade etti.

Bölgedeki muhaberimiz ise konuyla ilgili verdiği bilgide şunları söyledi: “Şehitlerden biri, Nablus’tan son esir takasıyla serbest bırakılıp Gazze’ye sürgün edilen Filistinli esir Ahmed Hananni, diğeri ise Rafah’tan Halk Direniş Komiteleri Genel Sekreteri Kays Zuheyr’dir. Saldırı neticesinde iki şehidin bedenleri parçalanırken, yaralanan üçüncü şahsın durumu da ciddiyetini koruyor.”

 
Görgü şahitleri ise verdikleri bilgide televizyon binası civarında seyreden araca Siyonist işgal uçaklarından füze atılması sonucu aracın ciddi manada hasar gördüğünü araç içindeki üç kişiden ikisinin şehit olduğunu birinin de ağır şekilde yaralandığını ifade ettiler.

(Kaynak: Filistin Haber)

Etiketler : #Filistinli   #direniş   #komutanlarından   #   #Zuheyr   #Kaysi   #şehid   #oldu   
YORUMLAR
  • Yüksel İsmailoğlu   10-03-2012 10:50

    Onlar rableri katında rızıklanmaktadırlar...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN