Gazze ateş altında: 200'den fazla Filistinli katledildi

Siyonist işgal çetesi, savaş uçakları eşliğinde Gazze'ye yönelik saldırı başlattı. Şimdiye kadar yüzden fazla füzel atan siyonistler 200'den fazla Filistinliyi katletti.

27-12-2008


İslam ve Hayat

Siyonist işgal çetesi, savaş uçakları eşliğinde Gazze'ye yönelik saldırı başlattı. Şimdiye kadar yüzden fazla füzel atan siyonistler 200'den fazla Filistinliyi katletti. Hayatını kaybedenlerin çoğunu Gazze'de ve bu kentin kuzeyinde yaşayanların oluşturduğu bildirildi. Gazze'deki güvenlik güçlerine ait onlarca bina, işgalci savaş uçakları tarafından vuruldu.

Bu arada, İsra Haber Gazze temsilcisi Nureddin İslam'ın bildirdiğine göre, vurulan binalar üzerinden dumanlar yükseliyor. Çok sayıda ambulansın bölgeye doğru harekete geçtiği öğrenildi. Yüzlerce Filisitnli de saldırılarda yaralandı.

Etiketler : #Gazze   #ateş   #altında:   #200'den   #fazla   #Filistinli   #katledildi   
YORUMLAR
  • Şükrü Hüseyinoğlu   27-12-2008 23:45

    Şehid Gazze Şu çok açıktır ki bu yaşananlar siyonizmin son çırpınışlarıdır. Zira, Muhammed'in (a.s.) ordusu geri dönmüş ve Kudüs yolunda emin adımlarla ilerlemektedir, hamdolsun. İslami direniş öncesi dönemde Arap ulusalcılığı karşısında zaferden zafere koşan siyonizm, bugün İslami direniş karşısında yenilgi üstüne yenilgi yaşamaktadır. Gazze, yokluklar ve maddi imkansızlıklar içindeki onurlu direnişiyle şahidlik ve şehidlik yolunda çağımızın öncü beldesi olmuştur. Bu sebeple Gazze'yi anarken onun bu niteliğine vurgu yapmayı teklif ediyorum tüm kardeşlerimize. Gelin, Gazzemizden söz ederken "Şehid Gazze" diyelim. Gazzemizin şehadeti mübarek olsun!

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN