Gazze'den hergün katliam haberi geliyor

Gazze kuşatması 5. yılına girerken İsrail'in katliamları devam ediyor. İsrail'in dün Gazze'ye düzenlediği saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 14 Filistinli öldürüldü ve 100'den fazla kişi de yaralandı. Böylece son üç günde ölenlerin sayısı 26 yükseldi.

09-04-2011


Gazze kuşatması 5. yılına girerken İsrail'in katliamları devam ediyor. Siyonist işgal çetesinin dün Gazze'ye düzenlediği saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 14 Filistinli öldürüldü ve 100'den fazla kişi de yaralandı. Böylece son üç günde ölenlerin sayısı 26 yükseldi.

Siyonist işgal çetesinin  Gazze saldırısında aralarında bir anne ve kızı, 2 küçük kardeş ve 2 yaşlı erkek olmak üzere 17 kişi şehid edildi. Siyonist işgal çetesinin  bombaladığı yerler arasında 2 cami, 1 ambulans ve çok sayıda ev bulunuyor. Öle ve yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor.

Uzmanlar, Siyonist işgal çetesinin  İslam dünyası halk ayaklanmaları ile uğraşırken bölgede büyük bir katliam yapmayı hedeflediğini açıkladı.

Siyonist işgal çetesinin  saldırıları aralıksız devam ediyor. Gazze Başbakanı İsmail Heniye ise yaptığı açıklamada Batılı ülkelere seslenerek "Arap ülkelerine önlem ve müeyyide uyguluyorsunuz, oysa Siyonist işgal çetesi burada soykırım yapıyor ama sessizliğinizi koruyorsunuz. Siyonist işgal çetesinin  vahşetine derhal son veriniz" dedi.

(Kaynak: Timeturk)
 

Etiketler : #Gazze'den   #hergün   #katliam   #haberi   #geliyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN