Geleneksel ve modern hurafelere karşı duran site: Kur'an İslamı.com

Akaidden fıkıha, kavramlardan sünnet dosyasına, siyasetten topluma her konuda Kur'an merkezli sahih bir anlayışı inşa etmeyi amaçlayan yazıların yer aldığı sitede, güncel konularla ilgili yorumlara da yer veriliyor.

18-06-2008


İslam ve Hayat

İnternet ortamında www.kuranislami.com adresinden yayın yapan Kur'an İslamı.com sitesi, zengin içeriğiyle okuyucunun ilgisi bekliyor. Akaidden fıkıha, kavramlardan sünnet dosyasına, siyasetten topluma her konuda Kur'an merkezli sahih bir anlayışı inşa etmeyi amaçlayan yazı ve dosyaların yer aldığı sitede, güncel konularla ilgili yorumlara da yer veriliyor.

Türkiye'deki İslami mücadelenin önde gelen emektarlarından Ercümend Özkan'ın İktibas Dergisi'nde yayınlanmış olan çeşitli konulardaki makalelerinin ağırlıkla yer aldığı Kur'an İslamı.com'a yeni eklenen dosya başlıkları şunlar: "Kuşatıcı Yapı Eksikliği ve Zaaflar",  "Vahiy ve Risalet", " Put ve Putçuluk", "Allah'ın Varlığına Dair -Önyargısız Araştırma-", "Düzeni 'canlı' gördüm", "Rivayetperestliğin sonuçları".

Kur'an'a dönüş fikrini savunan, İslam'ı doğru anlamanın ancak Kur'an merkezli bir yaklaşımla mümkün olduğunu deklare eden site, bu çerçevede geleneksel hurafelerle mücadele ettiği gibi, mealcilik ve tarihselcilik gibi modern hurafelere de güçlü yorumlarla karşı koyuyor. 

Özellikle İslami kavramlarla ilgili zengin bir içeriğe sahip olan siteyi okurlarımıza tavsiye ediyoruz.  

 

Etiketler : #Geleneksel   #ve   #modern   #hurafelere   #karşı duran   #site:   #Kur'an   #İslamı.com   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN