Genç Birikim Şubat sayısı çıktı

Yayın hayatının 16. yılına giren Genç Birikim dergisi Şubat sayısıyla okuyucularıyla buluştu.

19-02-2013


Farklı farklı konuların kaleme alındığı, gündem edildiği derginin Şubat sayısında okunmaya değer çokça makale bulunmakta. Bu sayıda derginin Genel Yayın Yönetmeni Ali Kaçar’ın da aralarında bulunduğu bir gurubun Tunus Gezisinin konu edildiği yine Ali Kaçar’a ait Tunus Gezisi ve Düşündürdükleri yazısı dikkat çekiyor. Gezide, katılımcıların hepsinin olduğu bir resim dergiye kapak olmuş. Diğer yazı çalışmaları ise şöyle:

Bölgesel Analiz-Süleyman Arslantaş, Radikal İslamcı Örgütler: Sahra’daki Tehdit Ciddi mi?-BBE’den Aktaran: Celal Sancar, Şehadetinin 46. Yılında Büyük Dava Adamı: Şehid Seyyid Kutup-V- Ubeydullah Toprak, Dostluğun Kimyası-Hayriye Bican, İsrail’in Göçmen Projesinin Demografik Başarısı-Neve Gordon-Yinon Cohen, Mali: Fransanın Yeni Afganistanı-Ernst Wolff, Mali Olayları ve Gelecek-Yusuf Kazım, Geçen Ayın İslam Dünyası Gündemi-Ahmet Demirkaya, Halifeliğin Kaldırılması ve Dünyadan Tepkiler-Mustafa Güldağı, Paylaşmak ve Fark Yaratmak-Cefai Demirel, Bir Başka Açıdan İnfak-II “İnfak Sadaka ve Zekat”-Tahsin Abdulgaffar, İslam’da Davet ve Davetçinin Vasıfları-İdris Gökalp, Allah’ın Emirlerine Tazim Yarattıklarına Şefkat-Merve Adanur, Cemre Yakın-Bekir Tok.

Dergide ayrıca son katılım tarihi 30 Kasım 2012 olan “İslami Tebliğde Sosyal Medyanın Yeri ve Önemi” konulu Ödüllü Makale Yarışmasının sonuçlandığı bildiriliyor. Birinciliği “Tebliğde Hayat Vardır” başlıklı makalenin aldığı belirtiliyor. Ve bu makale ayrıca dergide okuyuculara sunulmuş.

 Derginin arka kapak resmi ve yazısında, Şubat ayının aynı zamanda Şehadet ayı olduğuna yönelik güzel bir süsleme yapılmış

HAZIRLAYAN: FATİH PALA

Genç Birikim Dergisi: 

İlkiz Sk. 22 Sıhhiye/Ankara

Tel: 0312.229 67 18

www.gencbirikim.net [email protected]

Etiketler : #Genç   #Birikim   #Şubat   #sayısı   #çıktı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN