Hakiki Atatürkçü, kredi kartı olandır!

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), yaşadığı maddî krizi aşmak için ilginç bir yöntem buldu. Dernek, yüzde 200 zamla 36 YTL'ye çıkardığı üyelik aidatını artık kredi kartıyla tahsil edecek.

19-06-2008


Düzenli aidat toplayamadığı için ekonomik sıkıntı yaşayan dernek, tüm üyelerine özel kredi kartı vermeye hazırlanıyor. Atatürk silüeti şeklindeki ADD ambleminin yer alacağı kart, hem üyelerin Atatürkçü olduklarını ispatlayacak hem de aidatları garanti altına alacak. Üyelik ücretleri kredi kartından otomatik olarak kesileceği için derneğin 'üyelerden aidat alamama' sorunu ortadan kalkacak. Ayrıca anlaşma yapılan ban-kadan alınacak ekstra komisyonla derneğin kasası dolacak. Kredi kartı için İş Bankası'yla anlaşmaya varıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) bu hafta sonu yapılacak genel kurulu öncesinde hazırlanan çalışma raporunda, derneğin yürüttüğü kredi kartı projesinde sona yaklaşıldığı duyuruldu. ADD Başkanı emekli Orgeneral Şener Eruygur'un başkanlığında yürütülen çalışmalar çerçevesinde İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince'yle bir görüşme yapıldığı ve anlaşmaya varıldığı belirtildi. Genelgede, "Girişim sona yaklaşmış gözükmektedir. Şimdi sıra şubelerimize gelmiştir. Kendilerinden istenen bilgi ve belgeleri titizlikle yerine getirmeleri derneğimizi yeni bir aşamaya getirecektir. Üye aidatları kredi kartları üzerinden kesilecektir. Ayrıca yapılan harcamalar üzerinden belli bir pay banka tarafından derneğimize ödenecektir." denildi.

Çalışma raporunda, 22 Temmuz seçim sonuçlarının 'Cumhuriyet'i kuran iradenin etkisiz hale getirilmesine dönüştüğü' de ileri sürüldü. Cumhuriyet'in tehdit ve tehlikenin ötesinde ciddi bir durumla karşı karşıya olduğu savunulan raporda, "Yargıtay Başsavcısı bu iktidarı önce uyarmış, sonra 'laiklik karşıtı' eylemlerin odağı haline geldiği gerekçesiyle kapatma davası açmıştır. Cumhuriyet rejimi ve onu savunan kurumlara karşı karalama kampanyası yürütülmeye başlanmış ve sürdürülmektedir." görüşlerine yer verildi. (Kaynak: Zaman)

Etiketler : #Hakiki Atatürkçü   #   #kredi   #kartı   #olandır!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN