Hollandalı taraftarlardan mültecilere alçakça muamele

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Atletico Madrid-PSV maçı öncesi yaşanan insanlık dışı olay izleyenleri şoke etti.

16-03-2016


Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'ın Atletico Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçından önce Hollandalı taraftarlar bir skandala imza attı.  Sığınmacılara bozuk para atan taraftar grubu, yerlere eğilip birbirleriyle mücadele etmelerini seyretti, tezahürat yaptı. Bununla da yetinmeyen Hollandalılar mültecilere şınav çektirip para verdikleri bardakların içine bira döktü. 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Maç için İspanya'nın başkenti Madrid'e giden Hollandalı taraftarlar kafede maç saatini beklerken mültecilere yaptıkları terbiyesizlik büyük tepki topladı. Sosyal medyada Hollandalı taraftarların yaptıkları insanlık ayıbının videosu paylaşım rekorları kırdı.


Hilal Haber

 

 
 

 

Etiketler : #Hollandalı   #taraftarlardan   #mültecilere   #alçakça   #muamele   
YORUMLAR
  • HUSEYIN ŞAŞMAZ   17-03-2016 09:56

    Kaldırılan video https://www.facebook.com/josefislam/videos/1105285999537473/?pnref=story.unseen-section İlişkilendirme anında insanın bilgileri ve vakıayı ölçmede kullandığı kaide veya kaideler nefsiyetin ve akliyetin oluşumunda yani belirli bir şahsiyetin oluşumunda en büyük etkendirler.Akliyetin oluşumunda kullanılan kaide ve kaideler, nefsiyetin oluşumunda kullanılan kaide veya kaidelerle aynı olmazsa insanda bulunan akliyet ve nefsiyet birbirinden farklı olur. Çünkü o zaman insan, eğilimlerini iç dünyasında var olan kaide veya kaidelere göre ölçer. Yönelticilerini akliyeti oluşturan mefhumların dışındaki mefhumlara bağlar. Bu durumda ise fikirleri ile eğilimleri başka başka, birbirine zıt, farklı olur. Böylece seçkin olmayan bir şahsiyete sahip olur. Çünkü kelimeleri ve cümleleri anlayışı, vakıayı idraki, eşyaya olan meylinden farklı bir şekilde meydana gelir. Bu nedenle şahsiyetin tedavi edilebilmesi ve seçkin bir şahsiyetin oluşturulabilmesi, ancak insanın akliyeti ve nefsiyeti için aynı anda ancak tek bir kaidenin bulunması ile gerçekleşir. Yani bağlantı kurma esnasında bilgileri ve vakıayı değerlendirmede kullanılan kaidenin, yönelticilerle mefhumlar arasındaki sentezin sağlanmasında da aynen kullanılmasıyla tek kaide ve tek ölçü üzere seçkin bir şahsiyet oluşur. http://huseyinsas.blogspot.nl/2015/11/mefhumlar-zihinde-vakas-idrak_12.html?spref=fb

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN