Hürriyetçileri "Fatiha krizi"nden iPhone kurtardı!

Çetin Emeç'i anma töreninde "imam" gecikince "Fatiha krizi" yaşandı. Neyse ki devreye Ertuğrul Özkök'ün iPhone girdi. iPhone'unda Fatiha Suresi kayıtlı olan Özkök, telefonunun hoparlörünü açarak, kalabalığı büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

12-03-2009


İslam ve Hayat

Çetin Emeç'i anma töreninde, Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz'ün aylar önce verdiği bir demeçte dile getirdiği "Türkiye'de medya tam bir din cahilidir" sözlerini haklı çıkaran bir skandal yaşandı.

19 yıl önce silahlı saldırıda öldürülen Hürriyet Gazetesi eski genel yayın yönetmeni Çetin Emeç'i Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anmak için toplanan Hürriyetçiler, "imam" gecikince "Fatiha krizi" yaşadı. Neyse ki devreye Ertuğrul Özkök'ün iPhone girdi. iPhone'unda Fatiha Suresi kayıtlı olan Özkök, telefonunun hoparlörünü açarak, kalabalığı büyük bir sıkıntıdan kurtardı.  

Konuyla ilgili Zaman gazetesinde yer alan habere göre, törene geçilirken "imam"ın gelmediği anlaşılınca devreye Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök girdi; ancak iPhone'uyla... iPhone'unda Fatiha Suresi kayıtlı olan Özkök, telefonunun hoparlörünü açarak, kalabalığı büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

Haberde şu ayrıntılara yer verildi:

Törende Ertuğrul Özkök'ün yanı sıra Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, Hürriyet Gazetesi yazarı Doğan Hızlan, Çetin Emeç'in eşi Bilge Emeç ve kızı Mehveş Emeç katıldı. Yaptığı konuşmada, Çetin Emeç'i anma törenini kurumsal bir hale getirdiklerini belirten Ertuğrul Özkök, bunun ardından çok konuşulacak telefon hadisesine imza attı.

"İmam"ın olmadığını gören Özkök, cep telefonundan Fatiha Sûresi'ni açarak katılımcılara dinletti. Katılımcıların dua etmesinin ardından tören sona erdi.

Etiketler : #Hürriyetçileri   #Fatiha   #krizinden   #iPhone   #kurtardı!   
YORUMLAR
  • ADEMOĞLU   16-03-2009 19:47

    Bir gün kuşun biri kiliseye girmiş ve vaftiz tasındaki şaraptan içmiş sonra uçup çarmıhtaki heykelin üzerine konup oraya pislemiş bunu gören papaz kızmış ve ---Ey kuş hıristiyandın neden heykelimize pisledin yok müslümandın neden şarap içtin demiş...............varın gayrısını siz düşünün köksüz kök.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN