İHH'dan Gazze'ye irtibat bürosu

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gazze'de irtibat bürosu açtı. İrtibat Bürosu’nun açılışı İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Gazze Sağlık Bakanı Besim Naim tarafından yapıldı.

30-01-2009


İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gazze'de irtibat bürosu açtı. İrtibat Bürosu’nun açılışı İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Gazze Sağlık Bakanı Besim Naim tarafından yapıldı. Açılışa ayrıca Gazze hükümetinin diğer yetkilileri ile Gazze'de görev yapan Türkiyeli gazeteciler katıldı.

İHH'nın bundan sonra Gazze’de gerçekleştireceği yardımları ve projelerini bu irtibat bürosu üzerinden organize edeceği bildrildi.

Açılışta bir konuşma yapan İHH Başkanı Bülent Yıldırım, “Vakfımız kurulduğu günden beri Filistin’de sosyal yardım çalışmaları yürütüyor. Mescid-i Aksa ve Kudüs özgürlüğüne kavuşana kadar Filistin’de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gazze’de şimdiye kadar yüzlerce projeyi hayata geçirdik. Son İsrail saldırısı sonucu Gazze harabe haline getirildi. Şimdi yaraları sarma zamanı. Biz İHH olarak hayırsever halkımızın destekleriyle Gazze’yi onarmaya çalışacağız. Önemli projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Bunun için irtibat büromuzu kurduk. Çalışmalarımızı bu merkezden yürüteceğiz” dedi.

Sağlık Bakanı Besim Naim ise yardımlarından dolayı İHH İnsani Yardım Vakfı’na teşekkür etti, İHH İrtibat Bürosu’nun hayırlı olmasını diledi.

(Kaynak: ihh.org.tr)

Etiketler : #İHH'dan   #Gazze'ye   #irtibat   #bürosu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN