İlkav'ın Kurban bağışları Gazzeli Müslümanlar ile paylaşıldı

Bu yıl da nakdî yardımlarımızla ve kurban bağışlarımızla, terörist devlet İsrail’in kuşatması altındaki Gazzeli kardeşlerimizin yanındaydık.

05-09-2017


Gerek nakdî yardımlarımız gerekse de kurban bağışı yardımlarımızla kuşatma altında Gazze’de bulunan kardeşlerimizle dayanışma içinde olduğumuzun ifadesi olarak bir faaliyet icrâ ettik, Rabbimiz bu ibadetimizi kabul buyursun.
 
Kurban Bayramı sebebiyle birçok Müslüman, nakdî ve kurban bağışı yardımlarıyla dünyanın birçok bölgesinde var olmak ve yok olmak mücadelesi içinde olan Müslümanlarla dayanışma halinde faaliyetlerde bulunuyorlar. İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV gönüllüleri de bu faaliyetlerden olarak her sene olduğu gibi bu seneki nakdî yardımlarını ve kurban bağışlarını kuşatma altındaki Gazzeli kardeşlerine ulaştırdı.

Bu sene Gazze’de İLKAV olarak nakdî yardım; 32 314 Euro, kurban bağışı olarak da; 99 adet kurban karşılığı 14 395 Euro, terörist devlet İsrail tarafından kuşatma altında tutulan kardeşlerimize dağıtıldı. 

Gazzeli kardeşlerimiz, teşekkür ve takdir belgesi ile dağıtılan nakdî yardımların ve kurban paylarının dağıtımına dair fotoğrafları internet/ aracılığıyla bize ulaştırdılar. Bu belgeleri haberimizin altında fotoğraflar halinde sizinle paylaştık.

Gazze’ye yönelik devam eden terörist İsrail devletinin kuşatmasına rağmen Müslümanların ortaya koyduğu bu dayanışma ve kardeşlik mesajında bir nebze de olsa katkıda bulunan bütün kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul olunmasını Rabbimizden diliyoruz.

İlkav

    

Etiketler : #İlkav'ın   #Kurban   #bağışları   #Gazzeli   #Müslümanlar   #ile   #paylaşıldı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN