İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciun

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciun. Değerli ağabeyimiz İlyas Metin'in bir süredir tedavi gören eşi bu sabah vefat etmiştir.

06-10-2014


Çorumda ikamet etmekte olan İlyas Metin ağabeyimizin, kısa bir süre öncesinde geçirdiği bir dizi ameliyatlar ve tedavisi nedeniyle Çorum devlet hastanesinde yatmakta olan eşi Güllü Metin Hanım, bu sabah 06.00 civarında vefat etmiştir.

Cenazesi, bugün (06 Ekim 2014) öğle namazına müteakiben Çorum'un Dağkarapınar köyünde defenedilecektir.

Merhume ablamıza Rabbimizden mağfiret, başta İlyas Metin olmak üzere yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

(İslam ve Hayat)

Etiketler : #İnnâ   #lillâhi   #ve   #innâ   #ileyhi   #râciun   
YORUMLAR
  • ismail yasin sarı   16-10-2014 08:37

    Rabbim Tekrar dirileceğimiz günde hepimize mağfiret edip günahlarımızı bağışlasın inşaAllah...

  • ilyas metin   09-10-2014 06:11

    Rabbimiz hepinizden razı olsun

  • Fatma Ceren   08-10-2014 05:56

    İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn! Değerli Güllü ablamızla çok kısa süreli tanışıklığımda onun mümin kimliğine şahitliğim, ardından söyleyecek en güzel sözümdür.. Allah merhametiyle muamele etsin ve çok sevdiği ailesini tüm kötülüklerden esirgesin. Amin.

  • Ahmed Kalkan   07-10-2014 17:20

    İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. "O sabırlı mü'minler ki, başlarına bir imtihan olarak üzücü bir olay geldiği zaman: Bizler zaten Allah'a âidiz ve sonunda hepimiz O'na döneceğiz. Sahip olduğumuz bütün nimetler bize Allah'ın emanetidir ve istediği zaman elbette geri alacaktır" derler." (2/Bakara, 156). Onlar öldü kurtuldu. Ya bizler, bunca fitne ve günah yükünden, zâlimlerden ve tâğutlardan, ihmallerimizden, görev kaçkınlığımızdan nasıl kurtulacağız? Yengemize mağfiret, İlyas kardeşime ve oğlu Abdullah'a sabırlar diliyorum. Öldükten sonra yaşayan ölümsüzlerden olmak mı, hayat süren canlı cenaze olmak mı tercih edilmeli? Herkes diliyle değil, haliyle cevaplasın.

  • mehmet maksut   07-10-2014 14:07

    Degerli agabeyimizin acısını hissediyor ve paylaşıyoruz. Rabbim merhumeye rahmet ailesine ve sevenlerine sabır versin

  • coşkun uzun   06-10-2014 10:47

    Rabbimden ablamıza rahmet ve mağfiretler diliyorum. İlyas ağabeye de hayat ve kulluk yolculuğunun bundan sonraki kısmını eşsiz ve yanında hayat arkadaşı olmadan devam etmek durumunda kalışı sebebiyle sabırlar ve metanetler diliyorum. "EL HÜKMÜ LİLLAH İnna lillahi ve inna ileyhi raciun"

  • kemal songür   06-10-2014 10:35

    Değerli kardeşimiz/dostumuz İlyas Metin'in muhterem eşine Allah'tan mağfiret diliyoruz. Ailesine ve yakınlarına sabrı-cemil niyaz ediyoruz.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN