İnna lillahi ve inna ileyhi râciun

Tevhid akidesinin özellikle sosyal ve siyasal boyutuna dair yaptığı güçlü vurgularla ve bu konuda hiç sarsılmayan duruşuyla tanıdığımız Ali Küçük hoca mukim olduğu Konya'da bir süredir tedavi görmekte olduğu hastalık neticesinde vefat etti.

05-11-2017


İslam ve Hayat
 
Davudi sesiyle verdiği ve radyolarda yayınlanan tefsir dersleriyle sesini duyuran, tevhid akidesinin özellikle sosyal ve siyasal boyutuna dair yaptığı güçlü vurgularla ve bu konuda hiç sarsılmayan duruşuyla tanıdığımız Ali Küçük hoca mukim olduğu Konya'da bir süredir tedavi görmekte olduğu hastalık neticesinde vefat etti.
 
Rabbimizden Ali Küçük hocaya rahmet niyaz ediyor, onu sâlihler, sıddıklar ve şehidler/şahidler zümresine katmasını diliyoruz.

Etiketler : #İnna   #lillahi   #ve   #inna   #ileyhi   #râciun   
YORUMLAR
  • nuh sel   08-11-2017 21:26

    ali hoca kuranı tane tan anlatırken iyi anlaşılsın diye birdaha anlatayım derdi kuranın mesajını insanlara daha çok nasılduyurabilirim diyen bir hayat yaşadı rabbim umduklarına nail eylesin

  • Mehmet Pamak   06-11-2017 22:58

    "İnna lillâhi ve inna ileyhi râciun". Tevhidî uyanış sürecinde önemli katkılarda bulunan, Allah'ı razı etme yolunda bir ömür boyu çırpınan ve İslam'ın mesajını insanlara ulaştırmaya adanmış bir hayatı yaşayan öncü bir müslümandı. Rabbimiz kendisine rahmet ve mağfiret eylesin ve cennetiyle mükafaatlandırsın inşaAllah. Rabbimiz bizlere de razı olacağı kullarından olmayı, Kur'an'ın mesajını topluma taşımak, davet, tebliğ ve vahye şahidlik sorumluluklarını yerine getirmek üzere Kur'an ile büyük cihada adanmayı ve bu yolda can vermeyi nasip etsin inşaAllah.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN