İnna lillâhi ve innâ ileyhi raciûn

Sitemiz yazarlarından, kardeşimiz Muhammed Enes Çınar, uzun süredir tedavi gördüğü hastalık neticesinde Sivas'ta hayatını kaybetti.

06-12-2009


İslam ve Hayat

Sitemiz yazarlarından, kardeşimiz Muhammed Enes Çınar, uzun süredir tedavi gördüğü hastalık neticesinde Sivas'ta hayatını kaybetti. 

Yıllarca İstanbul'da İslami mücadele içerisinde yer almış olan, 28 Şubat döneminde gerçekleştirilen protesto gösterilerinde ön saflarda yer alan Muhammed kardeşimiz, hastalığının ilerlemesi sonucu memleketi Sivas'a göç etmişti. Son zamanlarda hastalığı daha da ağırlaşan kardeşimiz, bu sabah, kendisinden başka İlah tanımadığı Rabbine döndü.

Muhammed Enes kardeşimiz, giderek ağırlaşan hastalığı sırasında İslami mücadeleden kopmamıştı. siyonist işgalcinin Gazze'ye yönelik saldırılarıyla başlayan Furkan Savaşı sırasında İstanbul'da gerçekleştirilen siyonist konsolosluğu kuşatma eylemine aksatmadan katılmıştı.   

Sivas'ın Yıldızeli ilçesi Çırçıl köyünde hayatını kaybeden kardeşimiz, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Muhammed kardeşimiz sitemizdeki köşesinde son olarak "Ümmet ve Zillet" başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

İslami kimliğine ve mücadelesine şahit olduğumuz kardeşimize Rabbimizden rahmet, ailesine ve tüm kardeşlerimize sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

  

Etiketler : #İnna   #lillâhi   #ve   #innâ   #ileyhi   #raciûn   #   
YORUMLAR
  • bünyamin   12-12-2009 15:06

    geçici dünya hayatını tamamlayan kardeşimize allahtan rahmet dilerim.inşaallah allah katında ikramda bulunulan kullarından olur.dünya hayatında islamın ikame edilmesi için yaptığı çalışmalar ve fedakarlıklar için allah ondan ve arkadaşlarından razı olsun.

  • MEHMET AKBAS   10-12-2009 18:09

    GIYABEN ŞÜKRÜ KARDEŞ VESİLESİ İLE TANIDIĞIM MUHAMMED ENES KARDEŞİMİZE ALLAH RAHMET, YAKINLARINADA SABRI CEMİL DİLİYORUM .....'' EY RABBİM BİZLEREDE SENİN HOŞNUTLUĞUNU KAZANDIRACAK AMELLER İŞLEMEMİZE YARDIM ET ..SEN BİZLERDEN RAZI OL RABBİM ....İNŞ.

  • hubeyb   08-12-2009 21:59

    Muhammed enes kardeşimize Allahtan mağrifet dileriz.Geride kalanlara, ailesi ve yakın çevresine hem başsağlığı hemde İslam için gayretlerini esirgememelerini istiyoruz ve diliyoruz.Kim Allah için ne yaparsa elbette ki hesap günü onu , kendisine yardımcı olarak bulacaktır.

  • mehmet gündüz   08-12-2009 21:58

    Hepimizi olduğu gibi, kendisinide bu dünyaya belirli bir süre için gönderen Rabbimiz Allah, Muhammed Enes kardeşimizede ölümü tattırmıştır.Bütün mesele ne zaman ölecek olduğumuz degil, ölümün bizi Allahı razı eder yolda gelip bulmasıdır. Allah mağrifet eylesin.

  • ilyas metin   08-12-2009 17:30

    Rabbimizin rahmeti Muhammed kardeşimizin üzerine olur inşallah. yakınlarına sabır diliyorum kardeşimiz bizim de gidecegimiz yere bizden önce gitti.dualarımızı eksik etmeyelim

  • gulaislame   08-12-2009 09:50

    Muhammed Enes kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine sabır dilerim.Hepimiz ebedi hayatın yolcularıyız. Rabbim kurtuluşa erenlerden kılsın.

  • MURAT ERASLAN   08-12-2009 01:04

    Allah rahmet eylesin, kitabı sag elinden verilsin insallah. bekleyisi ferah, neticesi cennet olması duası ile...

  • feda   07-12-2009 20:49

    Rahman şahitliğini kabul eder inş. salihlerle haşrolması için dualarımızda ismi geçecek. alemlerin rabbbi ailesine sabır yağdırır inş.

  • yolname   07-12-2009 17:46

    Kardeimize Allahtan rahmet diler yakınları ve varsa ailesine sabırlar dilerim.Allah rahmet etsin bu dünyadaki kurani şahidliğinide kabul buyursun inşallah.

  • hikmet erturk   07-12-2009 13:14

    Muhammed Enes kardeşimize Allah rahmet etsin.İnşallah mekanı cennet olur.Ailesi ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum.İnşallah sevdalısı olduğu davasını geride kalan kardeşleri sürdürecektir.Her nefis ölümü tadacaktır.Allah rahmet etsin kardeşim.

  • Şükrü Hüseyinoğlu   06-12-2009 19:30

    Muhammed Enes kardeşimizin İslami kimlik ve mücadelesinin şahitlerinden biri olarak, kendisine Rabbimden rahmet, ailesi ve tüm kardeşlerimize sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN