İşgal askerlerinden Mescid-i Aksa'ya alçakça saldırı

İşgal altındaki topraklarda işgal askerlerinin hak ihlallerini takip eden Kudüs merekzli basın merkezi, Sahn’us-Sahra alanında bulanan polis merkezindeki işgal polislerinin Mescidi Aksa’nın avlusunda ihtiyaç gidermeyi adet edindiklerini ve bu çirkin işi özellikle el-Gavanime, er-Rahme ve el-Meğaribe kapılarında yaptıklarını söyledi.

14-02-2010


İşgal altındaki topraklarda işgal askerlerinin hak ihlallerini takip eden Kudüs merekzli basın merkezi dün (13 Şubat Cumartesi) yaptığı açıklamada, işgal askerlerinin Mescidi Aksa’nın saygınlığını çiğnemeye, kutsiyetini ihlal etmeye ve temizliğini kirletmeye devam ettiğini bildirdi.

Kudüs’te faaliyet gösteren merkez bugün yaptığı açıklamada, Mescidi Aksa’nın içinde bulunan polislerden bazılarıyla, Sahn’us-Sahra alanında bulanan polis merkezindeki işgal polislerinin Mescidi Aksa’nın avlusunda ihtiyaç gidermeyi adet edindiklerini ve bu çirkin işi özellikle el-Gavanime, er-Rahme ve el-Meğaribe kapılarında yaptıklarını söyledi.

Merkez yaptığı açıklamada ayrıca, işgal yönetimine bağlı güvenlik güçlerinin Mescidi Aksa’ya gelen Müslümanlarla camiyi korumaya çalışan Filistinli muhafızlara saldırmayı alışkanlık haline getirdiğini bildirdi.

(Kaynak: Filistin Haber)

Etiketler : #İşgal   #askerlerinden   #Mescidi   #Aksa'ya   #alçakça   #saldırı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN