İşgal çetesi Gazze'ye saldırılarını artırdı: 5 Filistinli katledildi

Siyonist işgal çetesi Gazze'ye saldrılarını artırdı. Çarşamba günü hava saldırısında 3 Filistinliyi katleden siyonistler, bugün de Gazze’nin kuzeyindeki Duğeyt bölgesinde Filistinli iki işçiyi katletti.

10-01-2010


Filistin hastane kaynakları Gazze’nin kuzeyindeki Duğeyt bölgesinde Filistinli iki işçinim Siyonist işgal güçlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi.

Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan İlk Yardım ve Acil Durumlar Müdürü Dr. Muaviye Hasaneyn, Filistin Enformasyon Merkezi’ne bu sabah (10 Ocak Pazar) yaptığı açıklamada, Siyonist işgal askerlerinin şehit ettiği işçileri söz konusu bölgeden almak için Sivil İşler ve İrtibat Dairesi aracılığıyla gerekli çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi’ne bilgi veren yerel kaynaklar, işgal askerlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden işçilerin Gazze’de hurda ve kullanılmış eşya ticaretiyle uğraşan kişiler olabileceğini bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre Siyonist işgal güçleri Filistinli işçilere geceleyin ateş açtı ve açılan ateş sonucu yaralanan işçiler sabaha kadar kan kaybederek şehit oldu.

Siyonist işgal güçleri daha önce de Gazze’nin kuzeyinde yaşanan benzeri bir olayda Filistinli üç işçiye ateş açmıştı.

Siyonist işgal ordusunun Gazze’ye açtığı vahşi savaşın birinci yıldönümünde Gazze’ye yönelik bu tür saldırıların artış gösterdiği ve işgal güçlerinin Gazze’nin güney sınırından sızarak bazı bölgeleri bombaladığı bildirildi.

(Kaynak. Filistin Haber)

Etiketler : #İşgal   #çetesi   #Gazze'ye   #saldırılarını   #artırdı:   #5   #Filistinli   #katledildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN