İşgalci katil Piton Türkiye'yi Suriye konusunda övdü, muhafazakâr medya sevindirik oldu

Daha birkaç gün önce İdlib'de gerçekleştirdiği hunharca hava saldırısında 44 mazlum kardeşimizi katleden Rusya devlet başkanı Piton, Türkiye'yi "Suriye’de terörle mücadeleye destek veren ülkeler" arasında zikretti ve övdü. Bu övgüden muhafazakâr medya organlarında sitayişle yer verilmesi ise gözlerden kaçmadı.

11-06-2018


İslam ve Hayat
 
Daha birkaç gün önce İdlib'de gerçekleştirdiği hunharca hava saldırısında 44 mazlum kardeşimizi katleden Rusya devlet başkanı Piton, Türkiye'yi  "Suriye’de terörle mücadeleye destek veren ülkeler" arasında zikretti ve övdü. Bu övgüden muhafazakâr medya organlarında sitayişle yer verilmesi ise gözlerden kaçmadı.
 
Bu övgüden muhafazakâr medya rganalrında sitayişle yer verilmesi ise gözlerden kaçmadı.
 
İşte söz konusu haberin en çok takip edilen muhafazakâr-demokrat yayın organlarından Haber 7 sitesindeki metni: 
 
"Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin'in Şangay kentinde gerçekleştirilen Şangay İşbirliği Örgütü Zirvesi'nde Suriye’de "terörle mücadeleye" destek veren ülkeleri listeledi.
 
Putin; İran Türkiye ve Kazakistan’ın bölgede terörle mücadele konusunda emek verdiğini ifade etti. Putin Esad’ın da Ocak ayında Rusya’nın Soçi kentinde gerçekleşen Suriye Ulusal Kongresi'nin tüm konvansiyonlarına uyduğunu söyledi.
 
Putin, aynı zamanda Esad'ın Suriye'de yeni bir anayasa hazırlanması için komiteye bir teklif gönderdiğini de bildirdi.

Etiketler : #İşgalci   #katil   #Piton   #Türkiye'yi   #Suriye   #konusunda   #övdü   #   #muhafazakâr   #medya   #sevindirik   #oldu   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN