İslam ve Hayat dergisi "Ramazan" gündemiyle çıktı

Venhar Kur'an Evi ve Kur'an Nesli İlim Merkezi'nin ortak çabaları ile 3 ayda bir yayınlanmak üzere yola çıkan İslam ve Hayat dergisi, ilk sayısında Kur'an ayı Ramazan'ı Rabbimizin ona verdiği anlam çerçevesinde anlamak ve öylece idrak etmek gayesine matuf bir içerikle yayınlandı.

20-06-2015


Hayatı İslam merkezli, İslam'ı da Kur'an ve Rasulullah'ın Kur'ani şahitliği merkezli anlama ve yaşama çabalarına katkı amacı taşıyan yeni bir yayın organı okuyucuyla buluştu. Üç ayda bir yayınlanmak üzere yola çıkan İslam ve Hayat dergisi, ilk sayısında Kur'an ayı Ramazan'ı Rabbimizin ona verdiği anlam çerçevesinde anlamak ve öylece idrak etmek gayesine matuf bir içerikle yayınlandı.  

Kur'ani-tevhidi çizgide yayın yapan kardeş iki internet portalının, www.venharhaber.com ile www.islamvehayat.com sitelerinin ortak davet çalışması kapsamında yayınlanan tabloid gazete boyundaki dergi, 50 bin adet olarak basıldı ve ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Dergiden temin etmek ve çevresinde davet amaçlı dağıtmak isteyen kardeşlerimiz, [email protected] e-posta adresine isim, adres ve telefonlarını yazarak ücretsiz gazete talebinde bulunabilirler.

Etiketler : #İslam   #ve   #Hayat   #dergisi   #Ramazan   #gündemiyle   #çıktı   
YORUMLAR
  • Yıldırım BULUT   24-06-2015 22:57

    Öncelikle hayırlara vesile olmasını niyaz ederim. Müslümanlar olarak tanıtımına katkı sağlamamız lazım. İnsanımıza tanıtımının yapılması noktasında dergi adına yapılacak; panel,konferans v.s etkinliklerle günümüz sorunlarına bakışımız, duruşumuz gibi konular işlenebilir.Dergi çıkarmak zor bir şey. Yazdığınız satırlar, kelimeler bazen tashihi mumkun oalamayabiliyor.Başta Şükrü kardeşime ve emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. "EMANETİN BİLİNCİNDEYİZ" Bir ifade biçimi olabilir.

  • Rüstem Engin   23-06-2015 11:57

    Hayırlı olsun. Sipariş vermek için mail attım ama her hangi bir dönüş alamadım. İlgililere duyurulur!

  • ömer   22-06-2015 15:53

    Hayırlı olsun. "Allah katında amellerin en makbulü az da olsa devam üzere yapılanıdır". Önce sürekli, sonra ise daha nitelikli ve daha sık yayınlamayı Allah nasip etsin Şükrü abi.

  • hikmet erturk   22-06-2015 09:58

    hayırlı olsun inşallah bir boşluğu doldurur bereketli olur.

  • İlyas Metin   21-06-2015 10:47

    Hayırlı olsun Allah ecrinizi versin

  • Ahmet Altinok   21-06-2015 08:08

    Allah hayirlara vesile kilsin. Nice insana ulasmasini saglasin. Bu girisimde bulunan kardeslerede ecrini versin.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN