İslami şahsiyetin inşası (VİDEO)

Kayseri İktibas Dergisi temsilciliğinde her hafta pazar günleri periyodik olarak düzenlenen “pazar sohbetleri”nde bu hafta (20 Mart 2016 pazar günü) ki konuğu Yüksel YILMAZ’ idi.

23-03-2016


Kayseri İktibas Dergisi temsilciliğinde düzenlenen  “pazar sohbetleri”nin bu hafta ki konuğu Yüksel YILMAZ’ idi. “KUR’AN’IN İSLAMİ ŞAHSİYETİ İNŞAASI“ konusunun işlendiği bu buluşmanın video görüntülerini istifadenize sunuyoruz.

 

 

Etiketler : #İslami   #şahsiyetin   #inşası   #(VİDEO)   
YORUMLAR
  • Yüksel Yılmaz    26-03-2016 21:53

    Sunumu bir bütün olarak degerlendirdiginizde anlatmak istediğim çok açık ama tevhid anlamında demeyelim fikri anlamda benzer diyelim. Teşekkürler

  • kemal songür   25-03-2016 14:59

    Yüksel kardeşin sunumunun çoğuna katılmaktayız, lakin, ''Işid ile tevhidi anlamda birçok noktada birleşirsinin, fakat ahlakı Kur'an değildir'' ifadesine katılmamaktayım. Ahlak davranış demektir, bilmenin değil yapmanın karşılığıdır, kişinin hayatı okuma biçimi ne ise davranışlarına o yansıyacaktır, msülüman canına kıyan ve önüne geleni (zevahiri, hamas, ihvan, A, Yasin v.b)tekfir ederek 'adeta' yarı ilahlığa soyunan harici zihinlerle ''Tevhidi anlamda birçok noktada buluşmamız'' mümkün değildir. Bu nasıl tevhiddir ki, öldürmeye-katletmeye ve 4/93'e rağmen müslümanları hoyratça tekfir ederek düşman bellemeye ve öldürmeye ayarlıdır. Işid'i onaylamadığını dile getirmektesiniz, buna eyvallah, lakin yukarıdaki yaklaşımızı abartılı bulduğum için hatırlatayım istedim. selam ve dua ile..

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN