İstanbul'da terör katliamı: 17 ölü, yüzden fazla yaralı

Terör dün İstanbul'da masum insanları vurdu. Dün gece 22.00 sıralarında Güngören'de Menderes çıkmazı adlı caddede sokakta iki bombanın art arda patlatılmasıyla tam bir katliam meydana geldi. Bombalı saldırıda 17 kişi ölürken, 100'den fazla kişi de yaralandı.

28-07-2008


İslam ve Hayat

Terör dün İstanbul'da masum insanları vurdu. Dün gece 22.00 sıralarında Güngören'de Menderes çıkmazı adlı caddede sokakta iki bombanın art arda patlatılmasıyla tam bir katliam meydana geldi. Bombalı saldırıda 17 kişi ölürken, 100'den fazla kişi de yaralandı. Güngören'in trafiğe kapalı ve en kalabalık caddesinde yapılan bu alçakça saldırının kimler tarafından ve hangi amaçla düzenlendiği henüz netlik kazanmazken, saldırıyla ilgili 3 kişinin göz altında bulunduğu bildiriliyor.

Bu arada, dün gündüz saatlerinde, yani saldırıdan saatlerce önce İstanbul'daki toplu ulaşım araçlarında şüpheli paket ve kutulara dokunulmaması yönünde anonslar yapılması, yetkililerin bu tür bir saldırı olacağını önceden haber aldığını, fakat önleyemediklerini ortaya koydu.

Toplumda infial yaşanmasını ve batıl ideolojilerin sebep olduğu kaosun derinleşmesini amaçladığı belli olan bu alçakça saldırının faillerini lanetliyoruz.

Etiketler : #İstanbul'da   #terör   #katliamı:   #17   #ölü   #   #yüzden   #fazla   #yaralı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN