İtidal Yayınları, Ramazan'a "İbâdet ve Bilinç"le giriyor

"Kitab'a yönelen bir nesil için" sloganıyla yayın hayatını sürdüren İtidal Yayınları, Kur'an ve diriliş ayı Ramazan'a Şükrü Hüseyinoğlu'nun "İbâdet ve Bilinç" adlı eseriyle giriyor.

20-07-2011


İslam ve Hayat

"Kitab'a yönelen bir nesil için" sloganıyla yayın hayatını sürdüren İtidal Yayınları, Kur'an ve diriliş ayı Ramazan'a Şükrü Hüseyinoğlu'nun "İbâdet ve Bilinç" adlı eseriyle giriyor.

Bir Müslüman için hayatın, bütünüyle âlemlerin Rabbi'ne ibâdet bilinci çerçevesinde anlaşılan ve yaşanılan bir imtihan alanı olduğunu vurgulayan Hüseyinoğlu, bu eserinde, toplumların hayatında daha çok farkındalık ve bilinç dışı bir biçimselliğe mahkûm edilmiş bulunan Namaz, Oruç, Hacc, Kurban gibi Kur'ani mükellefiyetlerin yeniden ihya edilmesi, Müslümanların hayatında yeniden dönüştüren ve inşa eden birer tevhid eylemi niteliğine kavuşturulması yönünde tesbit ve önerilerde bulunuyor.

İnşaallah Ramazan ayında okuyucuyla buluşturulacağı ifade edilen "İbâdet ve Bilinç" adlı kitap, yazarın konuyla ilgili çeşitli yayın organlarında yayınlanan yazılarından oluşuyor.

Etiketler : #İtidal   #Yayınları   #   #Ramazan'a   #İbâdet   #ve   #Bilinçle   #giriyor   
YORUMLAR
  • erdal tas   22-07-2011 15:37

    sevgili abicim başarıların beni çok mutlu ediyor. Allah bu başarılarından dolayı yüzünü kara çıkarmasın. amin

  • Mehmet maksut   21-07-2011 13:31

    AGABEY HAYIRLI OLSUN

  • hikmet erturk   21-07-2011 10:48

    Allah hayırlı bereketli kılsın kardeşim.Bir tane göndermeyi unutma ramazan öncesi okuyalım inşallah.

  • M. Pamak   21-07-2011 01:33

    Değerli Şükrü kardeşim, Kur'an'ı hakkıyla okumanın ve iman-amel bütünlüğü içinde hayatı ibadet kılma mücadelesinin sonucunda, yüreğinizde, bilincinizde ve hayatınızda olgunlaşıp taşarak ortaya çıkan makale ve kitaplarınızın yeni insanların iman, ibadet ve bilinçle buluşmasına vasile olması dileğiyle, Allah hayırlı etsin ve hayra vesile kılsın inşallah. Allah ecrinizi versin, çabalarınızın isabetli ve bereketli olmasını nasip etsin. SA

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN